algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 12.04°
11°

Cuca Gamarra, sobre la polèmica de La Salle: «No hauria d'haver-hi cap problema per penjar una bandera espanyola a les aules»

La secretària general estatal del PP, Cuca Gamarra, ha volgut reconèixer aquest dissabte «el treball que s'està fent des del PP a les Balears», que «hi ha una alternativa en marxa» i que «els ciutadans d'aquestes illes tindran de l'oportunitat de votar el canvi el pròxim mes de maig». «Hi ha una alternativa seriosa i responsable per a Espanya i per a les Balears», ha assegurat.

Així ho ha assegurat Gamarra en declaracions als mitjans per a valorar l'actualitat política des de Palma i després de mantenir una reunió amb l'equip de campanya del partit a les Balears.

Gamarra s'ha referit a aquesta setmana com «la setmana de les rebaixes de Sánchez» per la tramitació del delicte de sedició, per «les noves rebaixes de penes a delinqüents sexuals» per la llei del 'només és sí'; o per la «rebaixa de la qualitat democràtica amb el nomenament d'un exministre i una directora general del Govern al Tribunal Constitucional». «Aquest no és el camí», ha assenyalat.

També ha qüestionat el «maquillatge» de les xifres de l'atur per «la utilització que s'està fent de la figura del fix discontinu». «Estam en una comunitat on es coneix bé aquesta figura i el que és un fix discontinu, i, no obstant això, des de la reforma laboral s'ha canviat el que és, incloent-hi treballadors temporals sense compromís de seguiment o contractes per obra i servei», ha recordat Gamarra.

Finalment, a preguntes dels mitjans, ha valorat la polèmica sorgida a La Salle arran de l'assetjament d'una professora per part de l'extrema dreta i ha destacat que «el PP de les Balears ha estat molt clar i molt responsable: va demanar una investigació per esclarir els fets i va fer una crida perquè prevalgués la convivència a les aules». «No hauria d'haver-hi cap problema per penjar una bandera d'Espanya amb normalitat, especialment quan el motiu és per un Mundial de futbol», ha defensat, alhora que ha reiterat «la condemna clara a qualsevol mena d'amenaces i coaccions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per anton, fa dervers d'un any
ergo:Delante de mi casa hay colgada en un balcón, una bandera que yo creía que era la de España pero, ahora veo por tu explicación que no lo es,pués sus franjas son verticales i no horizontales.Gràcias por sacarme del error.
Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
L´actitud dels alumnes fa aconsellable no introduir res a
l´aula que no sigui en vistes a la docència. Això la direcció ho hauria de sebre. Ni futbol, ni partits esportius hi tenen cabuda.
Si volen penjar banderes, de la casta que sigui, que la pengin al WC de casa seva o a la seva habitació. No a un centre docent. La direcció cercava ronya per gratar? Idò ja la té! Que la disfruti.
Fins a la pròxima, perquè crec que no han pres llum de na pintora.
Valoració:7menosmas
Per Béquefan, fa dervers d'un any
@Mohamed. Fan bé els seus fills d'anar amb la bandera del Marroc, si així ho senten i ho volen ells.
Valoració:7menosmas
Per I què esperau, fa dervers d'un any
D'un emigrante inadaptat, inculte i amb pretensions de colonialista mal entès res de profit se'n pot treure. Sers d'aquest nivell estan condemnats a l'antipopularitat del seu ghetto castellà, un automarginat amb aires de superioritat, un fracàs social i humà. Una llàstima.
Valoració:7menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
-La Cuca Gamarra en el fons, el que voldría es que a les áules estés penjada la bandera espanyola junt amb la del kU-KLUS.KLAN.
Valoració:12menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
ergo.... No saps llegir? Idò torna-hi. Tu mateix interpretes coses que jo no dic.
Valoració:8menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any
xisca.-
Que tu no quieras ser cristiana o española, como bien puedes comprender, es algo que nos la trae floja completamente.
Jo heu tenc molt clar. Som mallorquí i espanyol an es mateix temps. Sense cap problema.
Valoració:-15menosmas
Per Mohamed, fa dervers d'un any
Jo som marroquí. Els meus fills son mallorquins però van a matar amb sa selecció de Marruecos. Pag els meus imposts aquí, xerr i escric en català perque pens que un s'ha d'adaptar a sa terra que l'ha acollit. Els meus fills volen anar a s'escola amb sa bandera del meu país. Que pensau que diran els feixistes i voXeros? Seguiran defensant sa llibertat d'expressió?
Voltros mateixos...........
Valoració:16menosmas
Per Consultau els llibres i vereu que no mentesc, fa dervers d'un any
El multinik no just falsifica la Història, si no que insulta a la gent i és un maleducat.
El que necessita llegir és ell. I també que l'ensenyin a comportar-se com una persona educada.
Però pareix que no veu que aquí no és ben rebut, perque ho ignora i continua molestant, insultant i mentint.
Valoració:9menosmas
Per tip, fa dervers d'un any
Bé, el fet és que la bandera de l'espanyolisme no agrada a tothom. És normal.

Ah, el mundial, la roja i tota la comèdia no són el motiu de penjar-la. En són tot just l'excusa.

El que està clar per a una majoria moderada és que dins les aules hi ha d'haver un clima tranquil, de serenor, atenció i concentració. Llavors, cadascú dins ca seva, o al bar de baix, que animi la selecció o l'equip de futbol que trobi, està clar.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente