algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
16°

El pacte progressista al Consell es manté, el Mallorca rebrà 1,8 milions de la Institució i Son Moix no es dirà 'Visit Mallorca'

Aquests són els principals acords de la reunió entre representants de les formacions que donen suport al govern del Consell de Mallorca (PSIB, MÉS per Mallorca i Unides Podem) que ha durat més de deu hores: el pacte progressista al Consell es manté, el Mallorca rebrà 1,8 milions de la Institució i Son Moix no es dirà 'Visit Mallorca'.

Els socis de govern han acordat retirar el patrocini turístic al club, de manera que l'estadi no es dirà 'Visit Mallorca'. Però la institució insular proposarà al club de futbol un nou marc de col·laboració que mantendrà l'aportació d'1,8 milions.

El Consell també es compromet, tal i com havia demanat MÉS, a ampliar el suport que dona a l'esport base i a l'esport en general.

Cladera: «mantenim el compromís adquirit amb el Mallorca»

Així, ha valorat que es tracta d'un acord «satisfactori per a les tres parts», perquè «manté el compromís adquirit amb el Mallorca i és un acord d'estabilitat», al temps ha assenyalat que a partir d'aquest divendres es treballarà en la «nova fórmula».

D'altra banda, Cladera ha assegurat que «en cap moment» de la reunió s'ha trencat el Pacte del Consell. «Al contrari, s'ha treballat per a aconseguir la decisió més còmoda per a tots els socis», ha reafirmat.

Satisfacció a MÉS
El secretari general de MÉS per Mallorca, Jaume Alzamora, s'ha mostrat per la seva part «satisfet perquè s'hagi revocat l'acord inicial i aconseguir que les ajudes que puguin anar a l'esport es deslliguin del patrocini turístic».

«No podem suportar una pressió tan alta, apostarem per fer costat a l'esport», ha insistit davant els mitjans de comunicació.

Podem: «imprescindible tornar enrere l'acord pactat amb la dreta»

Durant la seva intervenció, la coordinadora de Podem Mallorca i vicepresidenta del Consell insular, Aurora Ribot, ha cregut «imprescindible tornar enrere l'acord pactat amb la dreta» i ha celebrat que s'augmenti el suport a l'esport i es canviï el nom de l'estadi «per un altre que tengui a veure amb els valors socials i esportius de Mallorca».

«Era imprescindible que es tornàs enrere en l'acord», ha subratllat Ribot, que ha negat la intenció de la formació de deslligar-se del Pacte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Viva er Beti, fa dervers d'un any
Viva er Beti, manque pierda. Que no perd a casa (regalada) des barral
Valoració:0menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Ben bé: 1.8 millions públics per a un club privat que té doblers a tort i a dret provenents de la TV, publicitat, drets d'imatge, quotes i resta de milionsris que hi fiquen pasta. Per això hi ha Consells, eh?: regalar els nostres diners als rics.
El Pacte desnortat és manté... Amb qui? El P$O€ amb PP i VOX?
FEMS per Mallorca, no us votaran ni les monges de Petra.
I PODEMOS estau tots liquidats.
Agur pacte de benastres.
Valoració:3menosmas
Per asco, fa dervers d'un any
Ni al Mallorca ni a nadie para que no se me catalogue. .
Señora Cladera: ¿Cómo puede Vd. entregar casi dos millones de euros a un club de futbol, cuando en Mallorca hay mil necesidades?
¿Qué clase de persona es Vd.?
¿Quién le ha dado venia para despilfarrar el dinero de los impuestos de manera tal vil?
Vaya a Sineu, donde unas personas enfermas y sin recursos serán echadas de su domicilio por falta de pago.
Puede leer la entrevista en ULTIMA HORA de hoy.
Y como el de ellos, mil casos iguales o peores.
Hago votos para que Vd. y los suyos, y los que le permiten el sobre de cada mes, desaparezcan políticamente del panorama.
Me dan asco personas como Vd. O esos de Més o Podemos que tenían que arreglar el mundo. Presuntamente, todos vosotros lo tenéis todo bien arreglado.
Valoració:0menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
Jo no entenc res. No sé quina és la raó perquè MÉS estigui d'acord en donar 2 milions al Mallorca ( A Manacor sempre li hem dit el Palma).
Juga a un estadi que li hem pagat.
És una afició plena de gonelles.
L'únic crit en mallorquí és som mallorquins no som catalans. Diuen Mallorcá, així en foraster. El club no té cap política de defensa de la llengua. NI d'intentar nou vinguts. I ala 2 kilos amb l'excusa de Més que no faran promoció turística. És que és evident que no cal promoció turística i si volen donar doblers idò per concurs, convocatòria o licitació que és per on passa'm tots els privats. No me pensava mai plantejar.me no anar a votar les properes eleccions
Valoració:1menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Però, WTF !!!? ... què coi pinta sa política barrejant-se amb el futbol !!??????? ... Se'ns riuen a la cara o quèèè !!???
.
Am raó hi ha gent que diu que això és MÀFIA. I és que resulta que HO ÉS !!!
Valoració:2menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Gairebé 2 M € que podrien anar a I+D per treure Mallorca de la dependència absoluta del turisme, però no.
Valoració:9menosmas
Per oi, fa dervers d'un any
Abbassando di pantaloni.
Valoració:0menosmas
Per Sargantana, fa dervers d'un any
Trobau que a aquestes alçades és imprescindible promocionar turísticament cap de les nostres illes d'aquesta manera?
Valoració:13menosmas
Per Aturmeda, fa dervers d'un any
La commedia è finita.
Valoració:7menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
Els doblers procedeixen de fons del Consell, Govern i Ajuntament, i no únicament del Consell com dona a entendre el titular.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente