algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

MÉS demana responsabilitats a Prohens per la corrupció del cas Over

El secretari general i candidat de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha valorat aques dilluns la confirmació de tres anys i mig de presó al polític del PP, José María Rodríguez, per part del Tribunal Suprem pel denominat Cas Over. En aquest sentit, des de la formació ecosobiranista han mostrat respecte a la sentència al mateix temps que han lamentat que, amb la confirmació d'aquesta condemna, també es confirma, una vegada més, el finançament il·legal del PP a les Balears.

Des de MÉS per Mallorca també demanen responsabilitats a la presidenta del PP balear, Marga Prohens, i recorden que dins les files dels populars encara queden persones actives en política de l'època de Jaume Matas i d'aquella corrupta legislatura (2003-2007).

Alzamora ha apuntat que «des de MÉS per Mallorca lamentam que, després de més de set anys de no governar el PP a les institucions de Balears, les nostres illes encara continuïn sent l'epicentre de la corrupció del PP en l'àmbit estatal». El secretari general ecosobiranista ha finalitzat dient que «aquesta nova sentència demostra l'envergadura i la instauració de la corrupció dins el PP, especialment el de Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un altre exemple de, fa dervers d'un any
manguis peperos que des del més alt s´han pegat una gran patacada per estimar indecentment la corrupció promoguda dins del PP i afins de la dreta.
Valoració:1menosmas
Per Variable .3, fa dervers d'un any
Lo preocupant son tots aquests q els voten….
Valoració:1menosmas
Per Tòfol, fa dervers d'un any
A cada "serdo" le llega su San Martín.
Així, en foraster, perquè ho entengui...
Valoració:1menosmas
Per Curro Quimenes, fa dervers d'un any
"Buenos diass, hoy es lunes i estoi en la carsel" (Si Deu vol).
Valoració:1menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa dervers d'un any
Na Roser, en Toni, en Joan i n'Amadeu, varen ser acusats per resistència a l'autoritat, cosa que més de 30 testimonis a un judici farsa, asseguraren que elles no havien fet res, eren com tanta gent del poble que havia sortit al carrer, tot gràcies a en Rodríguez, un senyor que per fi s'ha confirmat que ha estat un corrupte i un delinqüent.
Ara senyor Rodríguez les famíles podrem celebrar el que sempre havíem mantingut, que els nostres fills no eren els delinqüents, que el delinqüent era vostè.

Avui estam de celebració.









Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente