cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Més per Menorca demana explicacions al Senat per la «vergonyosa actitud» dels militars espanyols a Alaior

Més per Menorca, a través del senador autonòmic Vicenç Vidal, ha registrat una bateria de preguntes al Senat espanyol per tal d’esclarir algunes qüestions del que va succeir aquest dissabte en un establiment d'Alaior després de la jura de bandera espanyola.

«Els militars aprofitaren el viatge a Menorca per muntar una festa improvisada pagada amb diners públics. En aquesta festa es cantaren cançons amb versos que deien «como no tenía dinero para condones, se ataba los cojones con alambre para follarse a su mujer» o «como no tenía dinero para farlopa, se esnifaba Colacao como una loca», han explicat.

Més per Menorca condemna aquestes paraules masclistes i també de banalització de la drogodependència, per això, demana al Senat les següents preguntes:

1) Les persones que apareixen a les imatges amb uniforme de l’exèrcit espanyol estaven de servei en aquell moment?
2) Estar de servei implica normes de comportament i seguir regles urbanes determinades?
3) Quantes persones de les que apareixen són militars professionals?
4) S’ha plantejat prendre alguna mesura disciplinària?
5) Les persones que apareixen realitzant una salutació feixista són militars professionals? Rebran alguna mena d’amonestació?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Y yo añadiría un par de preguntas más:

-¿De verdad que MES y, sobre todo Vidal, no tienen nada realmente útil que hacer aparte de estar siempre preguntando chuminadas que no solucionan absolutamente nada?.
-¿Cuánto cobra Vidal por hacer absolutamente nada?.
Valoració:-2menosmas
Per És incomprensible, fa dervers d'un any
Josep Miquel@, em sap greu però crec que la cosa ja no va només de votacions, menys encara si els partits que vosté diu sempre acaben donant suport al PSOE o al PP. El darrer exemple és el cas del senyor Vidal que va votar a favor dels pressupots generals infumables de Pedro Sanchez. Donant suport sempre seguit al PSOE o al PP transmete la idea a la població que sense el PSOE o el PP. no són res.
Valoració:3menosmas
Per Arruix els fatxums !, fa dervers d'un any
Arruix els forasters !
Arruix els colons !
Arruix els mamons!
Valoració:0menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@es incomprensible, miri el que realment es incomprensible, vist aquets fets, i milers de per l'estil i pitjors, es que la gent d'aqui seguesqui votant als que aplaudeixen a aquesta tropa, "i mai més ben dit allò de vaja tropa", amb els resultat de que els expolis sagnants a les nostres Illes, un "petirt import" d'uns 4.000 milions d'euros anuals que mai tornen, que no tenguem un REB com toca, que no cumplesquin ni PP ni PSOE al governar, ni tan sols lo signat i compromés, quje les inversions presupostades per Balears es quedin amb sort amb un 35% del que haurien de pagar mentre a Madrid solen esser, cada any, de entre el 120% i el darrer del 140%.
Que fa falta que ens treguin de ca nostra perque es votin a partits que no reben cap ordre de altre banda més que de Balears? Fa falta esser coios del cul tenguent a El Pi i a Més, que no s'han de cuadfrar i callar davant els seus "amos" de Madrid, i seguiguem deixant que en robina ma plena, i així ens va poguent amb lo que generen les Illes Balears, tenir la Santitat, l'Educació, els Serveis Socials, i la resta de Conselleries, que cobririen les necesitat de tots els ciudadans. Es veu que hi ha molta gent que s'emprenya molt amb els política peró als que causen tots aquests desastres els segueixen votant. M'estim més no dir el qualificatiu que defineix a aquesta genteta.
Valoració:2menosmas
Per És incomprensible, fa dervers d'un any
És mal d'entendre que governant els progressistes a Madrid i a les Illes passin aquestes coses. El pobre senador Vidal se passa la vida demanant explicacions, quan no és d'una cosa és referida a una altra. Crec que aquest pic la tornarà a demanar debades.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente