algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

La jura de bandera espanyola a Alaior acaba amb càntics masclistes per part dels militars

Aquest dissabte, un centenar de persones han jurat la bandera espanyola a Alaior amb motiu del Dia de les Forces Armades espanyoles 2022. La jura va acabar amb un espectacle vergonyós protagonitzat pels militars que es varen quedar a dinar a un conegut restaurant del municipi.

Lemes masclistes, referències a drogues i algun braç alçat es podia veure en el vídeo (ara ja eliminat) penjat per la propietària del restaurant. «Como no tenía dinero para condones, se ataba los cojones con alambre de espino para follarse a su mujer» o «Como no tenía caballo, esnifaba todo el día Colacao» n'eren alguns d'ells.

Aquesta demostració lamentable ha tengut el rebuig de Més per Menorca-Alaior, que ha condemnat «els càntics masclistes i de banalització de la drogodependència proferits pels militars després de la jura de bandera».

Segons els ecologistes d’Alaior, es tracta d’uns fets «completament condemnables dels quals exigim responsabilitats». A més, també qüestionen com s’ha finançat l’esdeveniment de la jura de bandera, inclòs aquest dinar i la festa posterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per oh, fa dervers d'un any
Que piel tan fina según para qué cosas
Valoració:-20menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Idò dedicats a les seves mares.
Valoració:6menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Els juradors de fidelitat a la pàtria, talment com passa amb la immensa majoria de gent de dretes, el seu patriotisme, no passa mai per declarar a hisenda tots els seus bens i beneficis econòmics, tampoc per a reclamar més i millor persecució de la corrupció, ni per prohibir els dipòsits de doblers en negre a paradisos fiscals, ni per defensar el bé comú, entre d'altres. Son en general persones propenses a defraudar al interès general de la comunitat, a discriminar i menystenir a les persones que no son de classe bona, refugiant-se en el fals patriotisme de banderes i bàndols de bons i dolents.
Valoració:13menosmas
Per corruptus sunt, fa dervers d'un any
Fatxa és a feixisme el que el tiranosaurus és a juràsic.
Dos especímens que han i tenen que desapareixer.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente