cielo claro
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

MÉS censura els «interessos partidistes» del PP i critica que defensi un model de finançament que «perjudica les Balears»

El secretari general de MÉS i candidat de la formació al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha criticat aquest dissabte el canvi de posicionament del PP respecte a la reforma del sistema actual de finançament autonòmic.

Així, Alzamora ha censurat el gir del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui coincidint amb la campanya a les eleccions andaluses, s'ha mostrat partidari dels postulats fins ara defensats pel president andalús Junama Moreno, i contraris als que fins ara defensava Feijóo com a president de la Xunta de Galícia.

En aquest context, Alzamora ha reclamat un «criteri clar, permanent i no sotmès a cites electorals». En un missatge a les xarxes socials, el candidat ecosobiranista ha explicat que «necessitam un model que reconegui la insularitat, computi la població flotant i inclogui el principi d'ordinalitat».

En el mateix missatge, Alzamora ha assegurat que la dreta i els seus «interessos partidistes» són «el pitjor enemic per al progrés de les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.