algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

Aurora Ribot considera «desafortunades i inadmissibles» les declaracions de Josep Manchado sobre les restriccions

193785

La vicepresidenta segona del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha defensat aquest dilluns la destitució del director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, per les seves manifestacions «desafortunades i inadmissibles».

En declaracions als mitjans, Ribot ha ressaltat, en tot cas, la «molta bona feina» de Josep Manchado com a director insular en els darrers anys, però ha admès que «desavinences polítiques» entre tots dos les darreres setmanes han portat a la pèrdua de confiança i a la decisió de la destitució.

El Consell de Mallorca ha informat aquest dilluns de la proposta de destitució encara que sense aprofundir en raons més enllà de la pèrdua de confiança.

Tot i això, cal recordar que Manchado recentment s'havia expressat públicament en contra del Certificat Covid i havia publicat missatges a les xarxes socials de suport al tennista Novak Djokovic, després de la seva expulsió de l'Open d'Austràlia per no acreditar la seva vaccinació.

La vicepresidenta insular ha recalcat la necessitat que els càrrecs públics donin suport a les normes sanitàries en el context actual i segueixin les recomanacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.