algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Negueruela defensa patrocinar 'Los 40 Music Awards' amb doblers de l'Ecotaxa: «Necessitam posicionar les Balears també a l'hivern»

El portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha defensat el fet que l'Executiu hagi patrocinat 'Los 40 Music Awards' amb doblers de l'Impost de Turisme Sostenible, conegut popularment com Ecotaxa. Per a Negueruela, la inversió respon a la necessitat de «posicionar les Illes com un destí obert i segur, també als mesos d'hivern».

La notícia sobre la destinació de l'Impost de Turisme Sostenible ha causat una onada d'indignació a les xarxes i fins i tot alguns usuaris han demanat dimissions.

No obstant això, Negueruela s'ha mantengut ferm aquest dilluns en una roda de premsa, posterior al Consell de Govern, i ha defensat que la celebració de 'Los 40 Music Awards' a Palma s'hagi finançat amb fons de l'Impost de Turisme Sostenible. El portaveu del Govern ha argumentat que la finalitat dels doblers de l'Ecotaxa «no és només mediambiental, sinó també de desestacionalització turística i reactivació econòmica».

Per tant, ha afegit que es tracta d'una «mesura emmarcada dins de les partides de comàrqueting acordades per als mesos d'hivern, que es justifica perquè continua sent necessari posicionar les Balears com a destinació oberta i segura, també en aquesta època de l'any, per a tractar de recuperar els nivells d'ocupació previs a la pandèmia, que és l'obligació del Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

No només s'usa s'impost per a una finalitat diferent a compensar sa petjada ecològica des turisme sinó que, promocionant més turisme, s'augmenta aquesta petjada. Caldria que amb s'impost es promogués sa diversificació econòmica (canviar d'activitat econòmica, no de tipus de turistes). Si es turisme és massiu mai pot ser de qualitat, de sa mateixa manera que si et prostitueixes (o et prostitueixen) es sexe que practicaràs no et proporcionarà plaer ni una vida sana

Valoració:4menosmas
Per Dues qüestions, fa mes de 2 anys

I mentre, la posidònia i els boscos de nostres serres, què? Es pot tolerar una ensarronada social com aquesta?

Valoració:6menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

No hi ha por, en Far ja no fa nosa. Negueruela, de veres et creus el que dius?

Valoració:6menosmas
Per de asco, fa mes de 2 anys

Has perdido una magnífica oportunidad de estar callado.
¿Qué dirías si esta barbaridad la hubiese llevado a cabo el PP?. ¿De qué los tacharías?
Lo mires como lo mires, esto es tirar dinero público cuando hay colas de personas para conseguir un maldito plato de comida. Y si no sabes donde están, te lo digo en un momento.

Valoració:3menosmas
Per És el que pasa quan governa gent no qualificada!, fa mes de 2 anys

És el que pasa quan governa gent no qualificada!

Valoració:9menosmas
Per Un Joan de tants, fa mes de 2 anys

La gent que confia amb la bona voluntat si una taxa es diu ecotaxa pensa que eco ve de ecologia. L'altra cosa es promoció i si es vol dir taxa l'han de pagar les empreses turistiques, sino es un impost.
Sabiem que el que depen del govern d'Espanya te molt poca seguretat jurídica. Jo pensava que els nostre govern autonòmic era de més confiança, però veig que no

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente