nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Indignació a les xarxes amb la festa dels '40 Principales' finançada pel Govern amb doblers de l'Ecotaxa

190735

Com ha publicat aquesta setmana dBalears, el Govern s'ha abocat en el finançament de la festa anomenada 'LOS40 Music Awards 2021', celebrada aquet divendres a Palma, amb doblers provinents de diversos departaments i, fins i tot, agafant doblers provinents de l'Impost Turístic, conegut popularment com l'Ecotaxa.

La notícia ha causat una onada d'indignació a les xarxes i fins i tot alguns usuaris han demanat dimissions. A hores d'ara es desconeix si la generositat mostrada per un Govern que no es mostra gaire eficient a l'hora de finançar projectes ecològics és a causa que el Director General de comunicació prové, justament, de l'empresa que ha promogut 'LOS40 Music Awards 2021'.

De fet, l'explicació tampoc es pot trobar en el suport a l'economia local, ja que la majoria de públic i la majoria de proveïdors són de fora de les Balears.

Sigui com sigui, el Govern, des de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, l'AETIB i el fons de l'impost de turisme sostenible han finançat la festa. Els promotors també han rebut el suport de la Fundació Mallorca Turisme i de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dolors franquet, fa mes de 2 anys

Pensava que l' impost de la ecotaxa, s' havia creat exclusivament per preservar els espais naturals de les illestan malmesos per l' efecte d' una superpoblació turistica, deguda a potenciar la quantitat i no la qualitat...els megacreuers, el turisme de tot inclòs etc., etc., ja veiem que el sac dels doblers es un "totum revolutum", on es pot ficar mà amb cualsevol excusa.
Cuan trovem platges en mal estat, brutor fins i tot a llocs de no tan facil accés a la serra de tramontana i a les voreres de tots els camins i carreteres, ens diran que el recaptat amb l' impost...era insuficient, però em temo que ja NO ENS LA COLARAN.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente