cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Tolo Gili aposta per fer créixer El Pi a Menorca i donar veu a les reivindicacions de l’illa al Parlament

190061

El president d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, ha explicat aquest dimecres a Ciutadella que aposta per fer créixer el partit a Menorca i donar veu a les reivindicacions de l’illa al Parlament. El president d’El Pi juntament amb la vicepresidenta, Xisca Mora, ha viatjat a l’illa per a reunir-se amb el vicepresident, Toni Bosch, definir estratègies per a implantar a la majoria de poblacions menorquines i reorganitzar el partit.

En aquesta visita, Gili també ha volgut deixar clar que la crisi que ha patit la formació està «tancada» i que ara toca «reconstruir i mirar cap al futur». Segons el president d’El Pi, «ara és el moment de sumar i tots aquells que vulguin es poden adherir a un projecte que lluita per millorar la vida de la gent de les Balears».

Gili ha recordat que es presentaran iniciatives al Parlament per a reclamar les reivindicacions dels menorquins. El president ha puntualitzat que «estam davant d’una oportunitat històrica tant a Menorca com a la resta d’illes i s’ha d’aprofitar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pobret, fa mes de 2 anys

Pobre homo. Que maco tenir ilussions… de paper banyat.

Valoració:0menosmas
Per Joan de Palma, fa mes de 2 anys

Molt be!
¿I que feim amb en Melianet?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente