algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

Sus a les primàries de MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca celebra aquest diumenge el seu procés de primàries que elegirà els candidats al Consell de Mallorca i el Parlament en les eleccions de 2023.

En aquest sentit, segons ha informat MÉS per Palma, Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras, integrants de l'única candidatura presentada a les primàries de MÉS-Estimam Palma, han votat a les 10.30 hores en el col·legi electoral situat a Can Alcover.

Després d'haver votat, en un missatge en Twitter, Contreras ha animat a militants i simpatitzants de MÉS a participar de les primàries al llarg del dia d'avui i a formar part d'aquesta jornada «en positiu» per a decidir «conjuntament» el futur.

Cal recordar que, l'horari de votació ha començat a les 10.00 hores. De manera que, a aquesta hora, les 32 meses electorals repartides per tota Mallorca i la plataforma de votacions operen «amb total normalitat».

Així mateix, cal afegir que el procés de participació en aquestes primàries, tant presencial com telemàtic, tancarà a les 19.00 hores. I, posteriorment, s'estima que a partir de les 20.00 hores, la Comissió de Primàries doni a conèixer, des de Can Alcover, els resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.