nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Josep Melià: «Si el congrés de setembre d'El Pi diu que he de fer una passa al costat, la faré»

El portaveu adjunt d'El Pi al Parlament, Josep Melià, ha assegurat aquest dimecres que si el Congrés de la formació del pròxim mes de setembre decideix que ha de fer una passa al costat, la farà perquè, ha afegit, sempre que s'ha hagut de «sacrificar» pels afiliats, ho ha fet.

En declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus a la Cambra autonòmica, Melià s'ha referit a les dimissions de part de la cúpula del seu partit i ha rebutjat algunes acusacions contra ell.

Melià ha avançat que de cara al congrés que la formació celebrarà al setembre no té cap aspiració d'obtenir cap càrrec de rellevància ni té cap tipus d'«aspiració personal».

El portaveu adjunt de la formació balearista ha recordat que l'actual direcció devia, segons la seva opinió, articular i vertebrar les diferents sensibilitats: «Tot partit que vol ser gran ha d'aglutinar les seves diferents ànimes i interessos i veure aquestes diferències internes com una fortalesa».

Melià ha assegurat que no li correspon a ell «cercar culpables» i ha reclamat una «major definició i contundència ideològica per fer avançar aquest espai polític».

Després de la renúncia de Lina Pons a ser portaveu del grup parlamentari, efectiva el primer d'agost, el diputat ha explicat que ara serà el grup qui hagi de nomenar els nous portaveu i portaveu adjunt.

Melià ha aprofitat per reivindicar la feina del grup parlamentari i la seva dedicació en concret: «M'he matat a treballar per a tirar endavant iniciatives com el recurs contra els Pressupostos Generals de l'Estat, les rebaixes en el petit i mitjà comerç o les herències en vida».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Per els peninsulars aquest partit ès considerat independentista, però no se declara com a tal.
Basta que se declari partit independentista i tendrà la possibilitat de aconseguir amb el temps el 14% dels vots, encara que sigui un partit minoritari podrà esser l'arbitr de la política, o sigui podrà seguir amb els seus xibius.

Valoració:1menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

¿Cuántos años hace que este señor (siempre se ha valido del nombre), cobra del erario público? ¿Cuántos?

Valoració:0menosmas
Per Intermitent, fa mes de 2 anys

Es noti la subtilesa. Normalment, un es posa al costat per adelantar . Con diuen al meu poble, si pesques amb un pescador, sempre hi guanyes. Si pesques amb un peixater, sempre hi perds.

Valoració:3menosmas
Per inca, fa mes de 2 anys

Saps que fa de DÈCADES que l'hauria d'haver fet!

Valoració:3menosmas
Per Pebre coent, fa mes de 2 anys

Mentre pugui mantenir la cadira, no farà una passa enrere.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente