algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Josep Melià: «A El Pi no hi sobra ningú»

El diputat al Parlament per Proposta per les Illes-El Pi, Josep Melià, s'ha mostrat preocupat per la dimissió del president del partit, Antoni Amengual, de la vicepresidenta de la formació, Lina Pons i d'altres membres de la direcció, anunciades aquest dilluns.

En declaracions a dBalears, Josep Melià ha volgut, en primer lloc «agrair la feina feta a les persones que han presentat dimissió» i ha reiterat «l'aposta pel consens i per articular les diverses sensibilitats» que segons Melià «és totalment vigent» i ha afegit que «encara que en aquesta etapa no s'hagi aconseguit, continua essent el camí en qual volem fer feina».

Segons Melià, «El Pi es un projecte imprescindible per les Balears, aquesta terra necessita un projecte centrista i radicalment defensor dels interessos de les Balears i farem feina per aprofundir en aquest compromís».

El diputat i dirigent d'El Pi, ha volgut remarcar que «ningú sobra al projecte, la voluntat es sumar i confeccionar equips cohesionats que donin respostes als reptes de futur que tenim com a societat» i ha afegit que «estam al servei dels afiliats, i seran ells els que decidiran el rumb del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pebre coent, fa mes de 2 anys

Realment qui sobra és qui espanta afiliats i presidents, desde 2001 viu de la política, ara ja fa 20 anys. Sobreviu a partits polítics i deixa anar companys, tot per una cadira per ell i per les seves amistats. No és més ceg que no vol veure. Però tot arriba...

Valoració:0menosmas
Per Pebre coent, fa mes de 2 anys

Uf

Valoració:0menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

Presuntamente el que sobra eres tú. ¿No te lo has preguntado nunca?

Valoració:2menosmas
Per nastikdeplastik, fa mes de 2 anys

Pues si que sobra gent a El Pi començant per el Sr. Melià el primer i darrera el tota la quadrilla de Uemites. Es va carregar en Pastor, en Font i ara n'Amengual. Aqui no hi ha cap campanya de desprestigi contra en Melià, simplement no te volen, rns podries fer un favor i partir

Valoració:6menosmas
Per t, fa mes de 2 anys

Els illencs,som una minoria a sa nostra propia terra.osties entre noltros mateixos,es un Luxe inassumible....

Valoració:7menosmas
Per t, fa mes de 2 anys

Els illencs,som una minoria a sa nostra propia terra.osties entre noltros mateixos,es un Luxe inassumible....

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente