algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Joves per les Illes: «El Pi ha d’estar per damunt dels personalismes i defugir de les velles fórmules»

186185

En relació a la dimissió de diferents càrrecs executius d'El Pi, l'organització Joves per les Illes ha remarcat que el partit «ha d’estar per damunt dels personalismes i ha de basar la seva existència en ser útil a la societat que representa».

«Els nostres pilars es basen en la defensa de la nostra cultura i identitat lligada amb la diversificació econòmica, el necessari benestar social i la creació de riquesa, tot partint de l’autogovern com a l’eina imprescindible per aconseguir-ho», han explicat. Per això, reafirmen el seu «compromís amb la necessitat d’un espai polític autocentrat que defensi els interessos dels ciutadans que viuen i treballen a les Illes Balears».

A més, han destacat que la manera d’entendre la política per a Joves per les Illes, «defuig de velles fórmules i de projectes personals que denosten la il·lusió i la feina dels qui volem donar resposta als problemes de la nostra societat des de Balears i per a Balears».

Per últim, han dedicat unes paraules d'agraïment a Antoni Amengual per la feina feta com a president d’El Pi així com per «la signatura del conveni de col·laboració amb la nostra associació que consideram cabdal per a engrandir els nostres respectius projectes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.