nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

El PP de Capdepera acusa el batle de «tacar el nom del poble i dels cossos i forces de seguretat»

182957

El Partit Popular de Capdepera reclama explicacions al batle, Rafel Fernández, per les «contradiccions» entre ell i la delegada del Govern espanyol a les Balears, Aina Calvo, sobre la polèmica per les agressions del passat 2 d'abril a Cala Rajada.

El portaveu de Grup Popular Municipal, Paulino Faba, li demana que, «com a mínim, ens expliqui en comissió informativa el posicionament de l'equip de govern per tanta contradicció entre càrrecs institucionals respecte a la Guàrdia Civil».

Amb tot, Faba es mostra preocupat perquè afirma que el batle «està tacant el nom del nostre poble i dels cossos i forces de seguretat». «Li demanam seny i exemplaritat en tot aquest escàndol, no pot ser que Capdepera sigui notícia dia sí i dia també per aquest tema».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pregunta, fa mes de 2 anys

el PP agredeix, manipula, corromp,....com Vox.
Algú els vol a casa seva ?

Valoració:6menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Tacar el nom d'un poble, per haver denunciat una irregularitat comesa per un cos policial?
Senyors del PP: El que taca als pobles, a les persones i als partits, és la corrupció, el nazisme,el franquisme i el feixisme, no destapar el que està mal fet.
Aprenguin a parlar amb propietat i utilitzin les paraules que pertoquen.

Valoració:11menosmas
Per Un Joan de tants, fa mes de 2 anys

Sr Rafel Fernández



Jo el me crec a vostè i no als altres
El meu soport

Valoració:12menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

No sé què entenen els del pp per "tacar" el nom del poble.Crec que això s´en diu netejar, que tothom sap que és el contrari de tacar. Netejar vol dir: "treure la brutícia". Els seus amics d´espanya que creuen cegament amb les seves "forces de segurerat? no saben què és seny i exemplaritat. Pels del pp, vox, psoe, etc. la guardia civil és com deu nostre senyor que mai fa res de dolent i si ho fa és pel nostre bé. Amén.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente