algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

MÉS reclama que no se superi la polèmica de la vacunació sense investigar ni depurar responsabilitats

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha demanat complir «escrupolosament» els protocols de vacunació. Durant la compareixença de la consellera de Salut, Ensenyat ha destacat que després de la polèmica sobre les presumptes vacunacions irregulars, MÉS no vol passar plana «sense aclarir què ha passat, depurar responsabilitats, i sobretot reforçar els mecanismes per a evitar que aquestes coses tornin a passar».

En aquest context, el portaveu ecosobiranista ha retret a la consellera que determinats col·lectius estiguin vacunats «abans que els qui realment hi han d'estar». Així ha emfatitzat que ara més que mai «no ens podem permetre fets que suposin un desprestigi de la gestió política». Miquel Ensenyat ha demanat més nivell d'exigència al Govern i ha recordat que des de MÉS «sempre ho hem estat començant per nosaltres mateixos i quan ha estat necessari».

Durant la seva intervenció, Ensenyat ha insistit en el ritme amb el qual les vacunes arriben a les Illes Balears així com la distribució que en fa el Govern espanyol. De forma paral·lela ha insistit en reclamar a la UE alliberar les patents per a garantir l'equitat i l'accés. «Només així es podran distribuir les mesures de manera equitativa i no segons qui pugui pagar més», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.