algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

EUIB es reuneix amb treballadors del SFM «per conèixer la seva percepció sobre el servei i les darreres reformes»

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) s'ha reunit aquest divendres amb el comitè d'empresa de CCOO als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), l'objectiu de la reunió era «conèixer d'aprop l'estat del servei, així com la percepció dels treballadors entorn a les darreres reformes del serveis així com de les tarifes».

Per part d'EUIB han participat Pau Ferrer, coordinador de l'àrea de territori, medi ambient i transports així com el coordinador general de la formació Juanjo Martínez. En la reunió la conversa ha estat marcada per les freqüències i l'actual extensió ferroviària (fa 20 anys que no hi ha hagut cap ampliació de la xarxa.) Així com de la darrera reforma del sistema de tarifes.
D'aquesta reunió EUIB ha assegurat que es compromet a revisar i estudiar l'actual situació del servei així com emprendre les iniciatives parlamentaries necessàries, per millorar l'actual sistema ferroviari. Així com establir noves reunions amb col·lectius d'usuaris i treballadors per consensuar les millores.
Segons Martínez, «el sistema ferroviari de Mallorca (SFM) ha de servir per vertebrar socialment l'illa i donar servei als treballadors que cada dia l'usen per anar a fer feina, així com evitar l'ampliació de la xarxa viària. A dia d'avui és el mitjà de transport més sostenible i amb majors beneficis socials per a la societat illenca, d'aquí el nostre compromís en ampliar i millorar l'actual servei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per usuari del tren, fa mes de 3 anys

Es necesario que se habilite un servicio de tren nocturno todo el año las noches de los fines de semana y vísperas de festivos, y que entre semana el horario del tren se extienda al menos hasta las 00:00hs de la noche

Valoració:1menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

al sr T. Quina ignorància que demostres. Si les dretes tornen a governar aquestes Illes, serà culpa de totes les esquerres i de la seva incapacitat democràtica per anar juntes a per una distribució més justa de la riquesa, la defensa de les llibertats, la lluita contra les desigualtats i la defensa de una vida digna per a tothom amb uns serveis públics suficients i eficients. Donar la culpa a una part de les esquerres de la divisió i de la debilitat front a les dretes, simplement es ignorància i sectarisme.

Valoració:0menosmas
Per Biel, fa mes de 3 anys

L'augment de preus del tren i autobús que ha fet aquest Govern és una autèntica vergonya. Ni en temps d'en Bauzá van ser tan descarats. Tot impropi d'un govern suposadament d'esquerres i ecologista. Polítiques de mobilitat totalment decebedores.

Valoració:2menosmas
Per t, fa mes de 3 anys

Pot assegurar el sr Juanjo Martinez,que la seva formacio no facilitara mai,en cap cas,ni per accio ni per omissio,que tornin a comandar els dobermsns??

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente