algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

[VÍDEO] Díaz Ayuso presenta una nova llei que «garantirà l'espanyol, com a llengua vehicular a Madrid»

Si fa poques setmanes presentava un hospital sense personal, aquest dimarts la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per presentar una nova llei que garantirà el dret a usar l'espanyol «com a vehicular en els centres d'ensenyament de Madrid».

Díaz Ayuso ha dit en la presentació de la 'Ley Maestra de Libertad de Elección' que aquesta nova llei «garantitza el dret a rebre l'ensenyament en espanyol, com a llengua vehicular i oficial d'Espanya» i ha afegit que promouran aquest dret i que defensaran «lo nuestro, el español» perquè és el seu patrimoni, «parlat per més de 600 milions de persones a tot el món, que ens obri fronteres i ens fa accedir a una de les cultures més riques de la història».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per dic, fa mes de 3 anys

Jordi Martinez:Ui, no l´has llegit bé la Constitución o al menys l´article que diu que TOTS tenim el DEURE de saber-lo i el DRET de utilitzar-lo.

Valoració:4menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

No sap aquesta senyora l'alegria que em dóna.
Estava cansat que sempre ens diguessin que parlessim en "cristià" i clar, resulta que els entesos tampoc s'aclareixen sobre si parlaven arameu o hebreu i heus aquí que no són llengües fàcils d'assimilar i entendre i clar, ara amb això de l'"español" que tan els agrada ja m'he quedat tranquil, que sempre serà més senzillet.
Per cert, només li cal que ara els seus alumnes s'hi posin, perquè a les proves PISA, en coneixement del castellà resulta que els van davant...

Valoració:9menosmas
Per Jordi Martinez, fa mes de 3 anys

La Constitucion Española no obliga a saber el Castellano, diu que és un dret saber-lo.

Valoració:-1menosmas
Per Catalina, fa mes de 3 anys

M'encantarà veure com ho fa per imposar el castellà com a llengua de relació als col.legis anglesos francesos, etc. Aquests fan immersió lingüística, però ningú en parla. Tots sabem que l'única llengua que no es pot ensenyar és el català

Valoració:23menosmas
Per Gironí, fa mes de 3 anys

Això això, sí sí, molt bé i que serveixi perquè tothom entengui com cal tots els genocidis culturals (i dels altres) que han perpetrat amb l'espanyol, alias el castellano. (Que extrany que no hagi retret el català, deu ser culpa de la pandèmia o la nevada).

Valoració:18menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 3 anys

Però si ja tenen una constitució que obliga a saber-lo. O troben que encara no basta això?

Valoració:20menosmas
Per Kimius, fa mes de 3 anys

Milosevitxme pur i dur. Clavadets als serbis.

Valoració:21menosmas
Per Cesar Garcia Esteller, fa mes de 3 anys

Pot ser què fa referència al castella no a l'espanyol millor primer que es llegeixi la Constitucio, son espanyol totes les llengues que es parlen Espanya

Valoració:9menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Vaga fornada de noves promeses, que ha tret el PP. Se fan la competència els uns amb els altres, per demostrar cada unque ell o ella és el més beneit.

Valoració:15menosmas
Per paco, fa mes de 3 anys

i els catalans que tenen por que a catalunya ningú parli català que seria el més segur

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente