nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
15°

El Pi torna a reclamar al Parlament la construcció d’un institut a Son Ferriol

176875

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha tornat a reclamar al Parlament la construcció d’un institut a Son Ferriol. El diputat i president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha presentat dues preguntes escrites on demana si l’Ajuntament de Palma ha cedit definitivament els terrenys i si s’ha aprovat i executat la dotació de serveis per a tirar endavant l’institut.

En aquest sentit, Melià ha explicat que «fa molts d’anys que Son Ferriol demana aquest institut i se’ls ha de donar una solució d’una vegada per totes». El diputat i president d’El Pi Palma, ha recordat que «al mes de gener ja vam fer una pregunta en seu parlamentària al conseller d’educació de la mateixa manera que a l’anterior legislatura i vam denunciar que entre la Conselleria i l’Ajuntament de Palma es van passant la pilota i no fan res».

Melià ha deixat clar que «és una absoluta vergonya que després de tant de temps de reivindicacions no s’hagi construït aquest equipament i necessitem respostes contundents». «A més, el pla d’infraestructures preveu la seva construcció entre el 2019 i el 2023, tan difícil és concretar l’ús d’una zona i tirar endavant les obres, necessitem tants anys per fer-ho?», ha demanat Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.