algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
17°

Podemos critica amb duresa la presència de Rivera i Valls en la trobada ultra d'aquest diumenge

Podemos ha criticat amb duresa la presència de Rivera i Valls en la manifestació ultra d'aquest diumenge. | dBalears/Arxiu

Podemos de les Illes Balears ha mostrat el seu rebuig a la trobada ultra convocada aquest diumenge a Palma i que comptarà amb la presència dels dirigents de C's, Albert Rivera i Manuel Valls.

«Ciudadanos vindrà a les Illes a tapar el seu model de país encara més precaritzat i desigual, on els únics que hi perdran seran treballadors i treballadores, especialment els del sector serveis», ha dit aquest dissabte la formació podemita.

Segons la formació esquerrana, els partidaris de Rivera «volen dividir la gent perquè els sigui més fàcil guanyar i retallar els seus drets. Però no els deixarem, perquè nosaltres sí que tenim un model per a les majories, com hem demostrat amb la llei contra la precarietat i per l'estabilitat laboral que hem presentat al Congrés; i perquè creiem que un país unit és aquell on tota la gent viu dignament i amb plenitud dels seus drets».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bons de calar, fa mes de 5 anys

S'emboliquen dins la bandera espanyola i la utilitzen com a esqué per dur als més innocents o desinformats, cap a un món de pobresa i explotació, on la gent no tengui ni sanitat pública, ni educació que no sigui de pagament, ni cap servei que no estigui donat a empreses públiques, d'aquestes que "s'administren tan bé" que l'Estat els ha de rescatar cada cop que fan fallida.
Si vos agrada el que fan les elèctriques i les companyíes de gas i en voleu més, ja sabeu a qui heu de votar.

Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa mes de 5 anys

Dreta pura i dura. Tot per a mi i els nostres a canvi de precarietat, sou de merda, retallades socials, pensions pels qui puguin permetré's fons de pensions, Espanya, Espanya i a la resta canya...Capitalisme inquisitorial. Ja estau massa vists i no enganau a ningú. I ara passejant un fracassat francés que cerca sucar dels pardals cochons du sud.

Valoració:8menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-Son impresentables, però d´una partr ja va bé que ensenyint la "poteta" per Baix la porta i així molts votans socialistas que van votar C,s en las últimas eleccións els deixarán per sempre i tornarán, als seus origens, (o sigui al PSOE com a mal menor).

Valoració:7menosmas
Per Sera un clam, fa mes de 5 anys

Deven haver fletat un vaixell carregat de "tabarnesos de per Castella" Dues horetes de fer renou a canvi d'un cap de setmana a Mallorca no esta gens malament.

Valoració:6menosmas
Per Quin desastre!, fa mes de 5 anys

De què protesten? De que encara no han expulsat els mallorquíns a Mallorca, o de que els jubilats encara cobren la seva pensió?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente