algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

[VÍDEO] Cristóbal Montoro: «Si no li agrada RTVE, canviï de canal»

En els darrers mesos les denúncies a les repetides manipulacions de TVE han augmentat esponencialment. Aquesta realitat social no ha disminuit la lluita incansable del Partit Popular de defensar allò indefensable.

La cambra demana

La diputada de Podem Noelia Vera va demanar a Cristóbal Montoro si el govern espanyol pensava aplicar alguna mesura per desbloquejar l’acord majoritari de la cambra per renovar TVE amb un concurs públic.

L’argument de Montoro de no fer-ho va ser clar: si no t’agrada, canvia de canal. «TVE la componen uns magnífics professionals de la informació. TVE lidera els índexs d'audiència dels informatius. TVE està dins un àmbit de llibertat d'expressió; com deia ahir al senador socialista, potser a vostè no li agrada un informatiu, però pot canviar de cadena, que tenim llibertat, a Espanya» especifica el ministre espanyol.

El vídeo de les declaracions

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Molt millor, fa mes de 5 anys

Si no li agrada RTVE camvii de politics.

Valoració:3menosmas
Per Miquel, fa mes de 5 anys

Resulta que a aquesta televisió la pagan tots els contribuents, perque és tracta d' una televisió pública, de tots, no del partit en el poder, per fer-se propaganda i manipul.lar les noticies.

Valoració:3menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Aaaaahahahaaaa, i que se creu que hem fet fins ara ?" sr. Montorito bravo, al asilo" vosté i tota la corruPPció del gobierno que representa, sí vosté que cobre 1.800€ mensuals d'allotjament i té tres pisos a Madriz, pporcs, i no hi ha doblers per les pensions, ¡ ah ! ni han 63 més que tenguent pis també cobren, no els vui mal, peró si els pegás un llamp no ploreria.
Slut i república.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente