nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La candidata del PPC per Lleida es fotografia llançant una estelada al fems

Les xarxes socials s’han revolucionat quan han vist la fotografia que el diari Segre ha publicat aquest dijous. En la imatge es veu la candidata del Partit Popular de Catalunya (PPC) per Lleida, Marisa Xandri, tirant una estelada al fems. A l’altra mà en porta una d’espanyola. Tal i com afirma l’autor de la fotografia, no va ser el diari que va proposar fer aquest tipus de fotografia sinó que va ser la candidata que va demanar fer-la així. La fotografia va acompanyada d’una entrevista.

Reaccions polítiques de PDeCAT i CUP

El cap de l’oposició, Toni Postiu del PDeCAT, ha opinat. S’ha plantejat què passaria si la fotografia se l’hagués feta un independentista i la bandera que es tirés al fems fos una bandera espanyola. Una altra reacció ha estat el número dos de la CUP per Lleida, Pau Juvillà. Ha recordat Xavier Garcia Albiol amb el ‘limpiando Badalona’.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 6 anys

Per què em censurau un comentari sobre la falta de concordança? Tant us molesta que us indiquin que no és correcte "al fems", sinó que s'ha de dir "als fems"?

Valoració:2menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

A ver está claro que el gesto es ofensivo, pero no veo las mismas reacciones por estos lares cuando la bandera humillada es la Española. No me parece bien el gesto, pero en este país el respeto brilla más bien por su ausencia (a mi me llaman de todo tanto los de un lado como los del otro por no pensar igual que ellos, en el fondo son lo mismo pero detrás de banderas diferentes). En España estamos acostumbrados a blanco o negro, conmigo o contra mi, triste pero cierto.

Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa mes de 6 anys

A veure, ingenu.La bandera de la creu gamada i la del "aguilucho" també eren oficials. I en nom d'aquesta oficialitat també empresonaven, humiliaven, insultaven, perseguien,ocupaven... i fins i tot mataven. Oficial és allò que existeix, independentment dels qui no ho volen vueure. La oficialitat no presuposa cap bona acció. N´hi ha prou abastament en veure les "bones accions" oficials que fa aquesta genteta.

Valoració:3menosmas
Per Este es el nivel, fa mes de 6 anys

@Au! Som-hi!

A ver, genio.
La estelada no es una bandera oficial.
Es como quemar una calcomanía o una compresa usada.

El delito es quemar banderas oficiales.

Valoració:-2menosmas
Per Pobleret, fa mes de 6 anys

PPoderio!! Poder fer ( per via escroto-imperial ) el que els altres no poden ( ni volen ) sense ser empresonats, multats, embargats, maljutjats, humiliats, perseguits, proscrits, insultats, ocupats...en definitiva aquesta manera tan seva d'ESTIMAR i ser legals.

Valoració:1menosmas
Per Au! Som-hi!, fa mes de 6 anys

`Cremar banderes és delicte, llançar-les al fems, no?
Incita a omplir els contenedors de banderes espanyoles!

Valoració:7menosmas
Per Arruix, fa mes de 6 anys

Esper que almanco no hagi robat la estelada.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente