muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

L'Assemblea Antipatriarcal celebra el seu quart aniversari

El nou logotip de l'Assemblea Antipatriarcal estrenat amb motiu d'aquest quart aniversari. | Mar Balaguer

L'Assemblea Antipatriarcal de Palma celebra aquest dissabte el seu quart aniversari. Quatre anys de lluita contra el patriarcat que han fet d'aquesta organització un referent dins de l'àmbit de la lluita feminista.

Al llarg d'aquests quatre anys les persones que formen part de l'Assemblea Antipatriarcal han impulsat, entre d'altres, la marxa de torxes del 25 de novembre, Dia contra les Violències Masclistes, han potenciat i enfortit les manifestacions del 8 de març, Dia de les Dones Treballadores o la manifestació unitària pels drets LGTBI del 28 de juny.

El col·lectiu no ha fet sol aquest camí. Feministes en Acció o Ben Amics han estat algunes de les organitzacions amb qui habitualment l'Assemblea ha fet feina, teixint així una xarxa feminista de cada vegada més forta.

Per aquest quart aniversari l'Assemblea Antipatriarcal ha organitzat per aquest dissabte dia 5 de març, a partir de les 18.30 h a la llibreria Transitant de Palma, la taula rodona Perspectives del moviment feminista a Palma, amb membres de diferents col·lectius de la ciutat. L'acte comptarà també amb un sopar vegà i amb les actuacions musicals del duet barceloní Ciutat AKELARRE i els mallorquins ELEPH&CASTLE en acústic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antrop, fa mes de 8 anys

Moltes de les primeres societats eren matriarcats i no se desconeix com se van anar convertint en societats patriarcals, ja que les dones cultivaven els seus horts, criaven aviram i les més joves sense fills, també sortien a caçar amb els homes.
La investigació arribarà a donar la resposta algun dia, i el que realment interessa, és en la completa igualtat entre homes i dones.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente