algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Camargo adverteix que la tensió entre el Govern i Podem «continuarà creixent»

La portaveu de Podem, Laura Camargo, en una imatge d'arxiu. | M.F.

La diputada de Podem Laura Camargo ha advertit aquest dimarts que la «tensió» entre el Govern i Podem «continuarà creixent», després que hagin deixat l'Executiu autonòmic en minoria en la moció presentada pel PP relativa a la regeneració política, que afecta nomenaments d'alts càrrecs i personal eventual.

Així ho ha assenyalat als passadissos del Parlament, minuts després que la seva formació s'hagi desmarcat del vot de PSIB i MES, partits amb els quals Podem manté un acord de governabilitat des de les eleccions passades.

Camargo ha defensat que Podem «ha votat en consciència», en defensa d'allò que «entenen per regeneració democràtica», que és el mateix que, segons ha dit, vol la ciutadania.

«Estem tristos i decebuts perquè pensàvem que el Govern volia canvis i no ens agrada que la regeneració en la vida política no sigui una realitat», ha manifestat.

«Demanàvem regeneració política i la seguim demanant», ha constatat la responsable de Podem, que ha criticat el PP «per haver donat un espectacle que no és digne».

Cal assenyalar que el grup popular no ha donat suport a l'esmena que ha presentat Podem, per la qual cosa no ha estat votada, en la qual reclamava el cessament del gerent de SitibsaFrancisco Fernández Terrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià Maginat, fa mes de 8 anys

Als de Podemos els la bufa l'autonomia de les Illes, per ells podríem ser una província com Salamanca i no passaria res. Que el govern d'aquí faci ull no els fa passar gens de pena, perquè ells confien en la revolució televisiva dels predicadors que els ha de manar a ser força determinant a les eleccions espanyoles. Més beneits són els de MES i PSOE per haver confiat amb aquests belitres.

Valoració:3menosmas
Per Campanar, fa mes de 8 anys

Fins a les eleccions generals com a mínim. Són ordres de Pablo Iglesias

Valoració:5menosmas
Per Pogut, fa mes de 8 anys

En David Abril i companyia votant a favor de la casta? Esperau que no em puc aturar de riure,. vaja fantasma que està fet. Si no fos perquè devers Patronat Obrer 23 ja coneixen la seva falsedat! MES just és el ca llepon del PSOE!

Valoració:0menosmas
Per Vicenç Ramoneda, fa mes de 8 anys

Rajoy no sap què respondre quan se li demana si els catalans mantindran la nacionalitat espanyola en una entrevista a Onda Cero. Mariano Rajoy. https://www.youtube.com/watch?v=tzwIKUUS_ls

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente