algo de nubes
  • Màx: 16.05°
  • Mín: 7.61°
16°

MÉS reclama un turisme al servei dels ciutadans de la comunitat

Biel Barceló, candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, ha insistit en la necessitat de reclamar un turisme al servei de la comunitat. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca reclama un turisme al servei de la comunitat. La formació ha presentat aquest divendres a la seu de CC.OO. un estudi sobre les condicions de feina de les cambreres de pisos de l'Illa i la necessitat d'enfocar el turisme en base a les necessitats de la ciutadania. 

L'estudi, que du per títol 'Las que limpian los hoteles. Per una política turística al servei de la comunitat', ha estat encomanat pels sindicats agroalimentaris de l'Amèrica Llatina (Rel-UITA), justament per conscienciar a la gent de les males condicions de feina que hi ha dins l’hoteleria i que, segons el diputat David Abril, “contrasten amb els anuncis d'un nou rècord de turistes per a la temporada vinent a les Balears”.

Per la seva part, Biel Barceló, candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, ha insistit en la necessitat d'atendre la demandes d'aquest col·lectiu. “La coincidència entre rècord de turistes i alhora, rècord de pobresa i precarietat, hauria d'encendre les alarmes de qualsevol responsable públic, cosa que no passa amb el Govern Bauzá, ja que només s’ha dedicat a vendre un optimisme estadístic que contrasta amb la realitat de la majoria de la gent”, ha afirmat. “Necessitem i volem un turisme que estigui al servei de la comunitat i que generi prosperitat compartida no sols per a uns pocs”, ha afegit Barceló.

En primera persona
El candidat ha presentat les treballadores Dolores Ayas i Soledad Castro, qui en primera persona han relatat la seva experiència laboral i com, en aquests anys de rècords de turistes, han empitjorat les seves condicions laborals i s'ha incrementat la seva càrrega de feina fins a límits insostenibles, amb conseqüències fins i tot per a la seva salut física i mental, tal com ha explicat el doctor Joan López Farré.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisco, fa mes de 9 anys

Lo sorprendente no es que en la primera fila, de 10 asientos, haya 4 personas. Lo sorprendente es que hayan ido mas de 4 personas a escuchar a este sujeto.

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

catalufos, no gracias

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente