algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

MÉS reivindica la taxa de reinversió turística

9187
Biel Barceló, portaveu i candidat a la presidència del Govern, ha explicat les principals propostes programàtiques. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca reivindica la taxa de reinversió turística com el “futur del turisme i de l'economia del nostre país”. La formació ha ratificat aquest dissabte el seu programa electoral en un acte celebrat a l'Escorxador en el qual hi han participat més de 200 persones.


El programa, tal com destaquen els ecosobiranistes, recull les propostes que han estat participades per més de 1.000 persones, més de 70 entitats i amb debats i reunions durant gairebé dos anys. En aquest acte, que també ha servit per aprovar la incorporació definitiva de Demos+, s’han exposat les principals propostes d'acord amb la Mallorca que volem: una Mallorca MÉS sobirana, MÉS sostenible i MÉS social.


Biel Barceló, portaveu i candidat a la presidència del Govern, ha explicat les principals propostes programàtiques. “El dia 24 de maig tenim un referèndum; hem de triar entre 2 models: el dels partits que defensen el model econòmic i social que ens ha portat en aquesta duríssima crisi, o el model de futur que defensem des de MÉS per Mallorca”. “La nostra proposta és molt clara: Volem un canvi de polítiques, i ens basem en tres pilars fonamentals: volem Corrupció zero, tindrem un govern preparat i exigim el dret a decidir sobre allò que ens afecta”, ha afirmat.

Barceló, pel que fa a la corrupció, ha afirmat que el seu partit es compromet “a fer auditories ciutadanes, suprimir els privilegis com és el nivell 33, impulsar l’oficina de vigilància de la corrupció urbanística, controlar els lobbies, limitar els mandants i incrementar els mitjans públics en la lluita contra el frau fiscal, entre d’altres”.

El candidat també ha assegurat que la seva formació “constituirà el govern dels millors amb una aposta per una Economia Innovadora i la millora de l’educació amb l’augment d’un 10% anual del pressupost en Educació. A més, establirem una Renda Garantida perquè cap persona quedi exclosa de l’estat del benestar”.

Taxa turística
Finalment, Barceló ha concretat una d’aquestes propostes recollides en el programa electoral. “La Taxa de Reinversió Turística ens permetrà recaptar 2 euros de mitjana per nit i turista, i es cobrarà a ports i aeroport amb la previsió de recaptar 108 milions d’euros anuals, que ens serviran per destinar més inversions en Medi Ambient, Educació i Innovació”.

El candidat a la presidència ha afirmat que “els nostres competidors estan reinvertint en les seves destinacions, i Balears no pot deixar de fer-ho també; aquesta proposta ens garanteix la prosperitat compartida, el futur del turisme i la nostra economia”. “Aquesta és la millor manera d’ajudar al futur del turisme de les illes, per impulsar la protecció del Medi Ambient, millorar la formació i fomentar la innovació”, ha afirmat.

A l’acte també hi han intervingut els candidats al Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver, així com els candidats al Parlament Margalida Capellà i David Abril. Totes les propostes que s’han aprovat avui es poden consultar a través de la web de MÉS per Mallorca: http://www.mespermallorca.cat/actualitat/article/assemblea-programatica-mes-per

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 9 anys

És necessari que tornin a posar aquesta taxa. Ja està bé que el benefici turístic només sigui per els màfies-hotelers, i les despeses i destrossa ambiental la paguem els ciutadans. És més, devem ser dels pocs llocs on els turistes no paguen aquest tipus de taxa.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente