algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

MÉS per Mallorca és la formació Balear més influent a les xarxes socials

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dissabte una jornada de formació i dinamització per a 'ciberactivistes' a les xarxes socials.

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dissabte una jornada de formació i dinamització per a ciberactivistes a les xarxes socials. L’objectiu, segons la formació, “és potenciar l’ús de les noves tecnologies i les xarxes 2.0 entre militants, simpatitzants i, en general, entre tota la ciutadania interessada a utilitzar aquestes eines per incidir i participar en l’elaboració de les propostes polítiques de MÉS”.

Neus Truyol, candidata a l'Ajuntament de Palma, ha destacat que “per a MÉS per Mallorca és fonamental l’ús de les xarxes socials per potenciar una comunicació horitzontal amb la ciutadania, per comunicar-nos de tu a tu amb la gent, debatre idees i escoltar totes aquelles persones que vulguin fer aportacions al nostre projecte”.

La formació ecosobiranista ha superat els 5.000 seguidors a twitter, la qual cosa “és una molt bona notícia, perquè indica que cada vegada més gent s’interessa pel nostre projecte”, segons Truyol. MÉS es consolida com la formació política de les Illes Balears més influent a les xarxes socials, amb un índex Klout Score de 66 punts (i una de les 20 formacions polítiques d’àmbit autonòmic més influents de l’Estat).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macia, fa mes de 9 anys

Bono sa diferencia entre MES i es PP, es que MES estima Mallorca i es PP i tambe es PSOE estimen es "doblers" de Mallorca

Valoració:5menosmas
Per Marianna, fa mes de 9 anys

Val més el partit nacionalista o regionalista més magre i petit, que la franquícia de Madrid més gran i subvencionada. Almenys sabem que els primers, no ens expoliaràn ni humil.liaràn.

Valoració:8menosmas
Per pepet, fa mes de 9 anys

Idò ja en posareu un troç dins s'olla...però crec que farà es brou un poc clar.

Valoració:-4menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Més és la coalicció, que compta amb el programa més complet de totes les formacións polítiques. Aquest fet es dóna, perque la formació acadèmica i professional dels seus components, és molt variada.

Valoració:14menosmas
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

tienen casi tanto votantes como followers en Twitter.

Juas Juas

Valoració:0menosmas
Per Cucut, fa mes de 9 anys

Idò jo si.

Valoració:15menosmas
Per ¿?, fa mes de 9 anys

... y yo sin enterarme.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente