cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Can Alcover acull una exposició retrospectiva sobre la lluita educativa

Can Alcover acull aquests dies una exposició retrospectiva sobre la lluita educativa de l'Assemblea de Docents. | P.P.

El centre cultural de can Alvover, situat al carrer de Can Alonso de Palma, acull des d'aquest dissabte una exposició retrospectiva sobre els dos darrers anys de lluita de l'Assemblea de Docents.

La mostra inclou des de fotografies i cartells, fins a camisetes verdes i fascimils de la lluita educativa. Cal destacar la presència de nombroses imatges de la mítica manifestació del 29 de setembre que va treure al carrer milers de persones en defensa de l'educació pública de qualitat i e contra del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL). També s'hi podem veure fotografies de José Ramón Bauzá, president del Govern, així com de Joana Maria Camps, llavors consellera d'Educació.

A la presentació de la mostra, celebrada aquest dissabte, hi ha assistit nombroses personalitats del món educatiu i de la cultura. Hi eren presents destacats membres de l'Assemblea de Docents com Iñaki Aicart i Guillem Amengual, portaveus de l'entitat. A més s'hi ha pogut veure a figures destacades del món de la cultura com Damià Pons, professor de la UIB, o Jaume March, director de l'IEs Marratxí i uns dels caps més visibles de la lluita educativa.

Durant la presentació, que ha comptat amb la degustació d'un refrigeri, també s'han projectat imatges i missatges de suport de destacades personalitats del món de la cultura. És el cas de l'actor Toni Gomila, que va donar el seu suprot a la lluita empresa pels docents balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ||beeee||, fa mes de 9 anys

Más o menos los de siempre, dos docenas como máximo.

Valoració:-1menosmas
Per Preguntes, preg resposta, fa mes de 9 anys

Quan desconvocareu sa vaga?Dependra de si es resultats de ses eleccions son des vostro gust?. Per a Quan aplicareu lo de "angles si TIL no", es meus fills ara mateix d'angles nomes fan s' assignatura. Gracies.

Valoració:-5menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Podrien informar de l'horari de la exposició? Gràcies.

Valoració:3menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (25-1-2015), continuen menyspreant el català, entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:5menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Ya estan los nostálgicos catalufos adoctrinadores viviendo de recuerdos...

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente