muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La policia judicial es persona a la comissió d'investigació de Son Espases

Imatge de la Comissió de Son Espases. | Joan Torres

La Fiscalia Anticorrupció de Balears ha fet acte de presència a la comissió d'investigació sobre Son Espases que se celebra al Parlament. En la sessió d'aquest dimarts s'han personat dos agents de la policia judicial que realitzen una recerca paral·lela per a la Fiscalia sobre l'adjudicació dels treballs a l'hospital de referència de Balears.

Els agents prenen nota de les declaracions de les persones que estan citades davant aquesta comissió formada pels diferents grups polítics amb representació parlamentària. Aquest dimarts presten declaració els empresaris Fausto Ferrero i Bartolomé Cursach.

El primer en parlar, Ferrero, ha negat haver tingut cap casta d'«informació privilegiada» sobre Son Espases, ni saber res sobre que s'anava a construir un hospital quan va adquirir el 1995 la meitat d'una finca de 160.000 metres quadrats propera al terreny on es va construir anys després la infraestructura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu Planas, fa mes de 9 anys

Que volen saber a hores d'ara aquests polítics que ja no sàpiguen. Ara, tot és pura comèdia com diu la cançó, a punt d'acabar la legislatura es posen a fer feina de cara als mitjans de comunicació i als ciutadans que encara no s'han temut que els estan prenen en pèl. Ciutadans que paguen perquè ells passin el temps cobrant sous astronòmics i no solucionin el que realment convé al poble. Crec que tant a mi a com altres lectors ens agradaria saber per que serveix tot aquest rebombori, potser l'hospital funcionarà millor? potser posaran més personal per atendre els malalts? potser el material que necessiten el podran servir ràpidament? potser les llistes d'espera desapareixeran? ... L'Hospital ja està fet, crec que ara el que convé és que funcioni com cal i el temps que inverteixen "pardalejan" val més que l'utilitzin solucionant problemes reals, actuals, del moment... deixin el passat en pau i treballin el present i per al futur.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente