algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
21°

MÉS critica que Bauzá encara no ha entregat els títols de batxillerat

MÉS ha considerat que la "deixadesa" del govern respecte a del món educatiu "és total". | Arxiu / J. Morey

MÉS per Mallorca ha criticat que el Govern Bauzá encara no ha entregat els títols de batxillerat o de cicles formatius als alumnes que els han cursat durant aquesta legislatura. Els ecosobiranistes consideren que aquest fet no és una qüestió de recursos sinó de “mala gestió”.

Nel Martí, diputat de MÉS, ha destacat que “la deixadesa de Riera i Bauzá respecte del món educatiu és total”. “El mal funcionament de la Conselleria d'Educació arriba a extrems inusuals i incomprensibles, com per exemple la gestió de les titulacions”, ha indicat.

Per a Martí és “inacceptable que una vegada l'alumne ha pagat la taxa corresponent estigui més de tres anys a rebre el títol, i hagi de funcionar amb un resguard”. “No és qüestió de més recursos, sinó de mala gestió”, ha reiterat.

Control parlamentari
El diputat de MÉS, que ha reiterat que la Conselleria d'Educació es nega a respondre a les queixes dels alumnes, ha reclamat a la consellera Núria Riera que respongui davant el control parlamentari i que doni explicacions d'aquesta “mala gestió”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Angela, fa mes de 9 anys

Idò, posats a demanar, no només és batxillerat: per exemple, jo l'any 2010 vaig pagar les taxes d'un títol a l'EOI, aconseguit aquell any, i d'ençà de llavors encara esper que el facin d'una vegada per poder-lo anar a cercar!

Valoració:1menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

Sempre s'han lliurat els títols un any o dos després d'acabar els estudis. Normal quan havien de venir de. Madrid iels havia de signar un ministre. Però ara, és per falta de voluntat. De tots, dels d'ara i dels d'abans. Els darrers títols que han arribat són del 2008. Una vergonya, per a tots. Amb què pensen? Sols amb fer projectes que no arriben a port, amb parides que no interessen a ningú? Una mica de responsabilitat. Basta posar en marxa una impressora..
O no han pensat a comprar paper, ni tinta. A ja! deu ser que amb les retallades acomiadaren el funcionari que ho feia i els que han quedat no en saben o no ho volen fer. O potser sols esperen el "sus" del quefe.

Valoració:0menosmas
Per TÍTOLS CONSERVATORI SUPERIOR, fa mes de 9 anys

Doncs els títols de música del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears duen un retard de més de 5 anys! També les expedeix el Govern i no veig que MÉS per Mallorca ho hagi criticat.

Valoració:5menosmas
Per asco de politicos, fa mes de 9 anys

Acaso MES los entregaba en tiempo?. Solo sabeis atacaros unos a otros, en lugar de solucionar problemas creais mas

Valoració:0menosmas
Per Biidramina, fa mes de 9 anys

Desde que tengo recuerdos, el título de Bachillerato se entregaba unos años después de finalizar la etapa. Tú pagabas unas tasaa., hacías COU, te ibas a la Uní, y un par de años después, te acordabas del título y pasabas a buscarlo. DE SIEMPRE.
Whats next? Denunciar al Govern porque en invierno hace frío? O porque la mierdala es marrón?
Como os estáis hundiendo en el barro. Pero vosotros sólos, oiga.....
MES!!!! C'mon!!!!!

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente