algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
18°

Guanyem es presenta a Palma per promoure un «canvi real»

7598

Un grup de ciutadans de Palma i de tot Mallorca impulsa la creació de la plataforma política Guanyem a l'illa, després de la creació d'altres delegacions a Ciutadella i Eivissa, i promouen a través de les xarxes socials un acte de presentació en societat, previst pel pròxim 29 de novembre a la plaça de Cort de Ciutat.

Els impulsors del projecte són un grup heterogeni pel que fa a edats, procedències i dedicacions, encara que alguns han coincidit en la militància dels moviments socials, i ara conflueixen en la creació d'un nou espai polític que vol demostrar que "és possible construir una ciutat diferent, una comunitat diferent. Ha arribat el moment de guanyar Palma i guanyar Mallorca".

"Volem posar punt a la destrucció dels drets socials i l’augment de les desigualtats econòmiques. Ja no podem seguir delegant. Hem de conformar un front comú i per això hem de ser molts", expliquen, afegint que hi ha la voluntat de coordinar-se amb les plataformes de les altres illes, en un projecte d’àmbit autonòmic.

"El canvi ha de ser real, no ens podem quedar en el municipi".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeuet, fa mes de 9 anys

T'avorreixes molt, eh ''mallorquín''?

Valoració:1menosmas
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

Ya era hora de que tuvieramos opciones verdaderamente de izquierdas a las que votar en Baleares.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente