algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
20°

Guanyem Eivissa es presenta com una plataforma al “servei de la ciutadania”

Joan Noguera i Inma Saranova, portaveus de Guanyem Eivissa, durant la presentació de la nova plataforma electoral ciutadana celebrada aquest dissabte en el col·legi de Can Misses. Una cinquantena de persones, amb representants polítics i veïnals, ha assistit a l'acte. | Guanyem Eivissa

Guanyem Eivissa s'ha presentat avui en societat amb la intenció de canviar per sempre “les velles formes de fer política”. L'acte, celebrat al col·legi de Can Misses, ha comptat amb la participació de mig centenar d'assistents, així com representants d'associacions de veïnats i formacions polítiques com ExC, Gent per Eivissa i Pi-Eivissa.

La formació es presenta com una candidatura ciutadana. Tal com ha reiterat els portaveus Inma Saranova i Joan Noguera tots els que formin part de la coalició ho hauran de fer a títol individual, deixant de banda les seves sigles i convidant als seus simpatitzants a participar e l'elecció de les candidatures.

Saranova, en aquest sentit, ha destacat que Guanyem no és la marca blanca de cap partit, sinó “una iniciativa autènticament participativa”. Noguera, al seu torn, ha reiterat que treballaran “al servei de la ciutadania i no al servei dels partits polítics, ni dels interessos dels poderosos”.

El portaveu ha estat l'encarregat de llegir el manifest en el qual ha destacat que Eivissa viu “molt lluny del luxe fictici que es vol vendre a l'exterior”. “Les polítiques equivocades, deshonestes i insostenibles han desembocat en una situació d'emergència social”, ha destacat la missiva.

El manifest ha afirmat que “l'atur continua essent molt alt a l'Arxipèlag, amb contractes més curts, jornades laborals més llargues i els salaris pràcticament no donen per a viure amb dignitat”. “La qualitat de vida de les persones que residim al territori s'ha vist afectada per carreteres saturades de cotxes, pèssims serveis d'aigua i un elevadíssim preu dels habitatges i dels aliments”.

Moviment democràtic
Guanyem, que s'ha presentat com un moviment assembleari, participatiu i democràtic, ha destacat que és “urgent” i necessari “regenerar la classe política”. Han destacat que les llistes s'elegiran a través de primàries obertes i que les decisions es prendran mitjançant “referèndums”.

Els portaveus, finalment, han convidat a persones, sindicats, entitats veïnals, culturals i polítiques ha participat en aquest projecte on la ciutadania “és la vertadera protagonista”. “És l'hora de la gent, és l'hora de les persones a les quals se'ns ha fet creure des de dalt que no érem ningú”, ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.