muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

MÉS reclama portes obertes a Marivent

5758
Vista general del palau de Marivent desde la mar. | ULTIMA HORA

MÉS per Mallorca reclama novament l'accés públic al Palau de Marivent i que els reis es paguin les seves vacances, ja que costen a les arques públiques 1,3 milions d'euros anuals.

«Volem portes obertes a Marivent, que tots puguem gaudir del museu i l'espai verd, i durant tot l'any. Si els reis volen venir al Palau, que es paguin ells les seves vacances», defensà la diputada i coportaveu de MÉS al Parlament, Fina Santiago.

Ahir es confirmà que el rei Felip VI i la reina Letícia passaran uns dies de vacances a Mallorca a partir del proper dilluns, i MÉS aprofità l'avinentesa per a apuntar a «la necessitat d'acabar amb aquest anacronisme i privilegi econòmicament insostenible».

Santiago assenyalà que les vacances de 15 dies de la Família Reial i els seus convidats costen «a tots els illencs més d'1,3 milions d'euros», que és la xifra que es paga anualment pel manteniment del Palau de Marivent, «del que només en poden gaudir els membres de la Casa Reial i durant molt pocs dies».

La diputada recordà que el seu grup parlamentari ha demanat en reiterades ocasions a l'actual Govern que obri les portes de Marivent als ciutadans i en permeti l'accés al museu, sense veure de moment cap moviment en aquest sentit.

També s'han presentat iniciatives a l'Ajuntament de Palma per reclamar els jardins i l'espai lliure amb la finalitat de convertir-ho en un espai verd més per al barri i la resta de Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.