nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Marivent, un any més el Palau de la família reial

La reina amb la seva filla i els néts. | Miquel A. Cañellas

La reina Sofia, que es trobava a Mallorca des de fa uns dies allotjada al Palau de Marivent, s'ha deixat veure aquest dilluns per primera vegada a l'illa des de l'abdicació del rei Joan Carles. Ha estat a l'entrada de l'Escola Nacional de Vela Calanova on sis dels seus néts, els quatre fills de Cristina de Borbó i els dos d'Elena, començaran el tradicional curs de vela que el rei Felip VI també va cursar en el seu dia.

Aquest any, Cristina no ha acompanyat Juan Valentín, Pablo Nicolás, Miquel i Irene a l'escola de vela com sí que va fer l'estiu passat i ha preferit quedar-se a Ginebra amb el seu marit. La duquessa de Lugo, però, sí que ha acompanyat Victoria Federica i Froilán, que deixa l'internat d'estiu en què es trobava pels seus mals resultats escolars per assistir a aquest curs de vela amb els seus cosins.

Els reis Felip i Letícia no han acudit aquest any a l'inici del curs de vela, ja que encara no es troben a Mallorca. Està previst que els Reis vinguin a l'illa per gaudir de les seves vacances d'estiu a l'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per llorenç, fa mes de 9 anys

confii i desig que encara siguin molts els anys en que la família reial trïi la nostra illa per passar les seves "vacances".
Si com pareix, sen volen anar a Almeria, el republicanisme tendrà un militant més a les seves files.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente