algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

Exalts càrrecs del PP demanen reunir-se amb Bauzá perquè desbloquegi el conflicte educatiu

5283
Recent trobada d'Huguet (esquerra) i Soler (dreta), amb Jaume Sastre a la Casa Llarga.

L'expresident del Govern, Cristòfol Soler; l'expresident del Parlament i vicepresident del Govern, Joan Huguet, i l'exconseller de Turisme Jaume Cladera, tots exalts càrrecs del Partit Popular, han demanat audiència a l'actual inquilí del Consolat de Mar, José Ramón Bauzá, perquè desbloquegi el conflicte educatiu i torni a la mesa de negociació amb la celeritat més gran possible.

Aquesta petició ha estat formulada a través del procediment habitual, per correu electrònic a Protocol de Presidència, que ha confirmat haver-lo rebut i ha respost de manera afirmativa a la sol·licitud. A la sol·licitud podrien sumar-s'hi altres antics membres o càrrecs d'Executius autonòmics del PP balear.

«Recuperar la pau social»
Huguet ha recalcat, en declaracions a Europa Press, que la seva pretensió passa per «recuperar la pau social» entre la conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, els professors i els pares d'alumnes, a més d'apel·lar a raons «humanitàries» i a fer-li veure al Govern la seva responsabilitat després de 37 dies de vaga de fam per part de Jaume Sastre.

Qui fora també exvicepresident del Govern ha recalcat així la necessitat de «fer un esforç» per a «obrir el diàleg, sempre en el marc de la Llei i sense condicions prèvies».

Seny
En l'habitual roda de premsa dels divendres, la portaveu de l'Executiu, Núria Riera, ha tornat a pronunciar-se sobre la vaga de fam de Sastre.

Sobre això, ha repetit que el fòrum adequat per a negociar l'aplicació del TIL és la Mesa Sectorial d'Educació, i ha realitzat una crida al sentit comú del docent perquè posi punt a aquesta protesta, sense parlar de si el cap del Govern farà cap moviment.

Riera s'ha mostrat convençuda que, a través de la consellera Joana Maria Camps és possible negociar i arribar a acords per a «avançar» en l'aplicació del trilingüisme amb el «major consens possible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Defensam lo nostro, fa mes de 9 anys

"Els mallorquins no mereixem el president que tenim, compatible amb els (seus) negocis però insensible amb la gent" Antoni Pastor vicepresident de El PI, Proposta per les Illes.

Els mallorquins de dretes o de centre que estimen Mallorca, les Illes Balears i sa nostra llengo i cultura tenim una alternativa al PP més madrilenyo, antimallorquí i inhumà. Votam El PI, Proposta per les Illes i defensam lo nostro.

Valoració:6menosmas
Per Allà va!, fa mes de 9 anys

Si en Bauzá no escolta ni els seus, qui votarà PP?
Potser sigui millor així.

Això que els atengui na Trepitja, demostra poca sensibilitat, molta supèrbia, molta por, i sobretot, molta curtor.

Valoració:7menosmas
Per escrdapenyes, fa mes de 9 anys

1 El sr potecari compatible no escolta ningù.
2 Sra, Riera vostè emplea el sentit comù?
3 Cuan heu cercat el consens ? tot ho feis a forssa de "trepitjar" i a forssa de decrets llei.
4 Cuan heu aceptat una esmena.
5 El PCP no ofereix raons, aplica "rodillo" a nivell regional i estatal, per això vos esbucareu a las pròximas.
Salut tenguem per voure l'esclat.

Valoració:21menosmas
Per balear, fa mes de 9 anys

Com es nota que hi ha eleccions en manco d'un any. Ja surten de sota les pedres els pperos 'regionalistes'. A què s'han dedicat tots aquests anys?

Valoració:19menosmas
Per seny i responsabilitat., fa mes de 9 anys

FELICITATS!!

Convid a tots els del PP, que tenguin un poc de seny, es sumin a aquesta proposta cara alta.

Pel bé de tota la societat!!

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente