nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Aguiló acusa els membres de l'STEI de ser incapaços de complir normes de convivència

Captura de pantalla del tweet de la diputada i expresidenta d'Anpe, Aina Aguiló.

La portaveu educativa del Grup Popular al Parlament, Aina Aguiló, ha criticat aquest dimecres la "incapacitat" d'alguns a l'hora de "complir les normes de convivència", en referència als representants del sindicat STEI que ahir es desplaçaren al Parlament per reclamar un diàleg que posi punt al conflicte educatiu, i que acabaren essent desallotjats de la seu parlamentària.

Concretament, la diputada del PP s'ha preguntat de forma retòrica en una piulada a través del seu compte personal a Twitter: «¿Cómo queremos enseñar que deben cumplirse normas de convivencia si algunos mayores son incapaces de cumplirlas?», a la vegada que adjuntava la imatge dels sindicalistes a la porta de la Cambra amb cartells reivindicatius.

Com succeeix habitualment, després de pocs minuts el comentari d'Aguiló ja tenia nombroses respostes d'usuaris indignats. Així per exemple @ASalvaTomas li recordava a l'aforada una altra norma bàsica: "no mentir". @joanguila era més dur en les seves consideracions, assegurant que "el no voler dialogar és propi de dictadors o de gent molt curteta".

Tot seguit, @joanlluis recordava a la diputada altres actituds que contribueixen a la convivència, com per exemple "respectar la ciutadania, la seva llengua i els seus professionals de l'educació", i @elisapv64 hi afegia a la llista "el diàleg, el consens, els acords i la veritat" com a elements per afavorir un clima de normalitat en benefici de tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (5-6-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:-2menosmas
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

Los rostros del fracaso escolar...
Daros una ducha y poneros a trabajas, vagos!

Valoració:-3menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 9 anys

Com podem educar als nostres fills, si els que haurien de donar llum, donen fum?. Com es pot parlar d'eliminar la corrupció si els peperos són els primers i més grans corruptes?

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

Sra Aguiló,
Les normes existeixen per a TOTHOM i entre elles hi podríem incloure no fer ús de vehícles oficials per a temes particulars, cumplir en els horaris de feina, ... i alguns altres fins i tots més "espinosos".

Comprèn?

Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys

La portaveu educativa del Grup Popular al Parlament, Aina Aguiló, és especialista a agafar les coses per la punta dels cabells.

Valoració:11menosmas
Per Solleric, fa mes de 9 anys

@Ses normes existeixen, em podries indicar a quin dels 191 articles del Reglament del Parlament de les Illes Balears es prohibeix entrar cartells?

Valoració:12menosmas
Per Rebrot, fa mes de 9 anys

Al parlament no s'hauria de permetre l'entrada a aquells q fan normes per fotre el poble basades en l'autoodi. Tots els peperos haurien de quedar a la porta com els sindicalistes amb cartell.

Valoració:11menosmas
Per Ses normes existeixen, fa mes de 9 anys

En es Parlament no se poden entrar cartells. A més no és sa primera vegada que ho fan aquests de sa foto.
Sa campanya contra sa diputada duita a twitter per qualcuns usuaris i que aquest diari passa tan de gust d'amplificar potser no doni ets resultats que esperau.
No tots mos deixam dur pes populisme i sa demagògia barata.
Es pares se informen de cada vegada mes, no ho oblideu, s'està començant a girar sa truita.

Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente