muy nuboso
  • Màx: 17.11°
  • Mín: 11.1°
16°

Desallotjament forçat dels sindicalistes de l'STEI-i al Parlament

Caldentey amb Bauzá i al fons Gómez. | Joan Torres

L'acte de protesta d'aquest dimarts al Parlament de l'STEI-i contra la negativa de la Conselleria d’Educació de reobrir les negociacions, aturades des de fa setmanes, ha acabat amb el desallotjament forços dels quatre representants sindicals.

La presència de l’STEI avui al Parlament ha estat per demanar, una vegada més, diàleg. En haver acabat la intervenció de la consellera d'Educació, diversos representants del sindicat han tret pancartes amb els lemes: “Bauzá, tens por del diàleg?”, “Volem diàleg i negociació” i “Els comitès de vaga som els interlocutors vàlids”, cosa que ha motivat el desallotjament forçat dels sindicalistes per part dels agents de seguretat.

L’STEI ha reaccionat així a les declaracions de la consellera, que a primera hora del matí d’avui ha assegurat que no té interlocutors vàlids a l’educació pública. El sindicat constata que la consellera desconeix que en el conflicte actual, són els comitès de vaga els interlocutors legítims per a negociar.

En un recés, el secretari general de l’STEI, Biel Caldentey, ha pogut parlar directament amb el president del Govern, José Ramón Bauzá, i li ha recordat que la consellera d’Educació no ha presidit la mesa sectorial des del mes d’octubre passat en què s’anuncià l’ajornament de la vaga indefinida, que no s’ha reprès ni el diàleg ni molt menys la negociació per les qüestions que no siguin el TIL. La resposta del president ha estat, un cop més, ambigua: bones paraules, però cap compromís de posar-se al davant de les negociacions.

L’STEI reclama i seguirà reclamant la reobertura de les negociacions, i insisteix a demanar que aquesta Conselleria deixi d’actuar de manera autoritària, no consensuada, i amb continu desprestigi dels professionals de l’ensenyament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Tranquils! Aviat seràn ells els que s´en hauràn d´anar .

Valoració:2menosmas
Per SI-SI #, fa mes de 9 anys

Als bocagrossas espanyolistas als hi agradaria que a Catalunya haguès pujat l'atur, ha,hahaha teniu ànima de fems i descomposiciò permanent.

Valoració:2menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Només veure-li a Bauçà aquesta cara que li fa a Biel Caldentey, ja diu qui és ell i què pensa. No em digueu que no fa peguera...

Valoració:11menosmas
Per Alixendri, fa mes de 9 anys

Enric, tot lo de Gurtel es un desastre, tens rao, pero no t' oblidis dels ERES DE ANDALUCIA, O DEL PSOE

Valoració:6menosmas
Per Enric Sopena, fa mes de 9 anys

Muy tristes de seguir aguantando ladrones del PP, gurtels del Pp, sobres con sobresueldos del PP, financia icon legal del PP, corruptos en la Calle del PP, privilegios del PP, leyes que no arreglan nada solo ser en para protegerse. Ladrones, sinverguenzas.

Valoració:4menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Estos pancas no tienen solucion

Valoració:-8menosmas
Per Albert, fa mes de 9 anys

Supongo que estos "sindicalistas" de corte fascistas estarán triste por la bajada del paro. Como Le Pen su movimiento se alimenta de la miseria humana.

Pateticos.

Valoració:-5menosmas
Per //// Mallorquins //*//, fa mes de 9 anys

Contra sa dictadura inculta del Bauzá la generositat de pares, professors, nins i poble!

Els mateixos que retallen en Sanitat i educació ens volen ignorants, les marionetas de Madrid només segueixen les ordres de la capital del imperio colonial. Ens imposen sa dictadura de Castilla!

Mallorquins, votam partits Mallorquins, que defenguin sa nostra llengo, economia, cultura i benestar. Partits Mallorquins que defenguin els nostres interesos i no els de Madrid.

Volem decidir-ho tot! És ben hora d'apostar per molta més democràcia, més referèndums, més escoltar al poble....

Valoració:46menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente