algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cabrer: «L'oposició just vol tacar la figura de Bauzá amb mentides sobre la farmàcia»

Bauzá i Cabrer, a un acte de partit a Santanyí. | J. Socies

El grup parlamentari popular ha assegurat aquest dimecres que la intenció dels grups de l'oposició, PSIB i MÉS, és «tacar, tacar i tacar» un Govern que actua de forma «transparent», tal com es va demostrar ahir, ha dit, amb la publicació de les xifres de facturació de la farmàcia del president autonòmic, José Ramón Bauzá.

Després de la Junta de Portaveus, la portaveu del PP a la Cambra, Mabel Cabrer, ha dit que les acusacions respecte a què es va facilitar per part de l'Ajuntament de Marratxí la construcció d'una residència d'ancians a prop d'on era la farmàcia de Bauzá estan «basades en mentides» i per això «totes les denúncies penals s'han arxivat».

En aquest sentit, Cabrer ha manifestat que l'objectiu és «tacar i perseguir la figura del president» i ha lamentat la «política de barriada sense arguments ni proves», tal com demostra el fet, ha afegit, que totes les denúncies «hagin estat rebutjades per la Fiscalia i els tribunals».

Per això, la portaveu dels populars ha dit que «hi ha un procediment contenciós en marxa, perquè els processos penals s'han arxivat», ja que «se sustenten sobre la base de mentides».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni Ramis Caldentey, fa mes de 9 anys

Mabeleta, metro marítim de Palma, no és l'oposició qui taca l'honoribilitat del #BauzaDimissio. Ell es taca totsol. I tambe el tacau els seus escolanets.

Valoració:0menosmas
Per Mas, fa mes de 9 anys

Uau, com s'ha de ser per defensar Bauzá: Mabel, que no recordes com te va deixar amb el cul a l'aire l'any passat amb la declaració de l'IRPF?.. I que ho ets de ximple, reina!

Valoració:3menosmas
Per de PPena, fa mes de 9 anys

I amb tunels aqüatics, Mabel?

Valoració:13menosmas
Per Espectador, fa mes de 9 anys

Sra. Cabrer, quin paperot que li fan fer! Aixó no es defensar una causa, aixó es fer de poma. Perdó, de pomot.

Valoració:14menosmas
Per ells sols es taquen!, fa mes de 9 anys

Senyora Cabrer, puc entendre la seva cega fidelitat al seu amo, hi va la seva pròpia cadira.

Els ciutadans i ciutadanes ens mereixem més respecte!!!

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente