cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

La farmàcia de Bauzá va ingressar 762.915 euros el 2013 de fons públics

Bauzá durant el ple d'aquest dimarts. | T.Ayuga

La farmàcia que posseeix a Marratxí el president del Govern, José Ramón Bauzá, va facturar l'any passat 762.915 euros procedents de fons públics en contraprestació pels medicaments subvencionats.

En total, la farmàcia del cap de l'executiu va ingressar el 2013 886.510 euros, dels quals un 86% van ser aportats pel Govern i el 14% restant van ser abonats directament pels clients segons ha informat avui al ple del Parlament el conseller de Salut, Martí Sansaloni.

El conseller ha fet públiques aquestes dades en resposta a una pregunta de la diputada de MÉS Fina Santiago, a la qual ha acusat de practicar una política de « persecució implacable» contra Bauzá abusant de la funció de control que té assignada l'oposició al Parlament.

Sansaloni ha recalcat que el seu departament ha divulgat la facturació anual de la farmàcia del president del Govern des de 2005 i que des que ell és conseller s'han respost 1.400 preguntes de diputats, el que segons la seva opinió desmunta l'acusació d'ocultisme de l'oposició.

No obstant això, Santiago ha acusat el Govern d'utilitzar com si fos «un secret» la informació sobre els ingressos d'origen públic que obté Bauzá en la seva condició de farmacèutic .

La diputada nacionalista ha recordat que va sol·licitar les dades de l' any passat el 16 de gener de 2014 i no ha rebut resposta fins avui, més de quatre mesos després i després de nombroses evasives del conseller en diverses comissions parlamentàries.

«Al gener de 2015 li demanarem la facturació de 2014, preparada», ha incidit Santiago.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Cabrit, fa mes de 9 anys

"I doncs",
Primera notícia que tenir una farmàcia sigui un càrrec públic. No és lo mateix cobrar per ser càrrec públic, que cobrar doblers públics essent un ens privat, com pot fer el llanterner que arregla es vàter del congrés, que no és funcionari.
La compatibilitat és una altra història que no té res a veure amb el titular.
No saps ni de què xerres.

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Tià

O te crees más listo que nadie, o te crees que los demás somos idiotas, o no tienes ni puta idea de lo que hablas.....aunque me inclino por las tres opciones.

Qué tendrá que ver ahora la afición de la chusma política a meter la mano en la caja, de TODA la chusma política (porque aquí parece que sólo estan los trajes de Camps, o el Palma Arena. Ni Palau, ni Liceu, ni EREs falsos, ni Pujol's Family, ni sindicalistas con dedos largos....) con la posible compatibilidad o no de una empresa privada con un cargo público?.
La farmacia de Bauzá se nutre de dinero público, como todas las puñeteras farmacias de este país, incluso las de tu pueblo. Otro cosa será si existe compatibilidad o no, cosa que está por esclarecerse y que a mí, personalmente, me la trae al pairo.
Este TBO y los payasos como tú, que se dedican a mezclar las cosas a su puñetero aire con el único objetivo de hacer creer lo que no es, resultáis más patéticos que Delgado, Matas, Camacho o Pujol, que, al fin y al cabo, se dedican, por desgracia a ello profesionalmente, cobrando en A, B y Z. Tú, tontito, lo haces gratis, y cada vez peor. Cada vez se demuestra más tu rancia y patética cutrez pseudoprogresista.

Alguien dijo una vez que sólo hay una cosa peor que un tonto, y es un tonto con un micro, o un teclado.

Valoració:1menosmas
Per JRBS, fa mes de 9 anys

"TRASPERENSIA PARA TODOS", L'OBRA CULTURAL BALEAR ES AIXÒ, UNA OBRA CULTURAL, AL SERVEI DE TOS ELS BALEARS, CONSTRUCTIVA, NO ATACARIA MAI CAP LLENGUA, NI PER SUPOSAT EL CASTELLÀ. VOSALTRES MITJANÇANT EL "SIRUELO BAUEAR", ENTITAT VISCERAL RACISTA FILONAZI, ATAQUE LA LLENGUA DEL PAIS QUE US ACULL.

Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

I si hi vaig amb la targeta blava, em farà descompte?

Valoració:3menosmas
Per Apoteke, fa mes de 9 anys

Amb lletres: Cent vint-i-sis milions nou-centes trenta-vuit mil tres-centes setanta-cinc pessetes amb denou cèntims.

Amb números: 126.938.375,19 pts.

Au, idò ! Així s'entén millor ! O no?

I us pensaveu que era beneit !

A l'apotecaria de devora ca nostra ja han posat la seva foto al mostrador, per a veure si atreuen clients i facturen un poc més !

Valoració:8menosmas
Per de PPena, fa mes de 9 anys

tot un altruista aquest Josera, al servei dels ciutadans...

Valoració:6menosmas
Per Tià, fa mes de 9 anys


Aquests anys darreres ja he topat un parell (mallorquí) de votants fanàtics del PP típics. Típics del perfil moral i ètic d'aqueixa gent.

Un exemple de conversa que poden multiplicar:

La conversa va anar així: jo recriminava la conducta de polítics lladres, ja processats (algun d'aquests processos que perillen d'allargar-se cinquanta o vuitanta anys, mentre els encausats s'exhibeixen, en plena llibertat, regalant-se amb peix i marisc exquisit, en públic, a la Colònia de Sant Jordi). El meu interlocutor em va llançar:

-I tu, a lloc seu, si haguessis pogut, que no hauries fet igual?

Li vaig respondre: "No".

Resposta: "Idò ben beneit hauries estat".

Vos recordar d'un "jaenero" d'Andratx que, entrevistat a la televisió sobre aquell batle lladre en alt grau, va dir: "Ese llegó a Mallorca con una mano delante y otra detrás, y mira cómo está ahora: ¡Olé sus huevos!"?

Quan no entenem per què és que el PP trau tants de vots, és que no entenem (no volem entendre) una gran part dels seus votants. Són gent d'aqueixa casta: si no són lladres, admiren els lladres, els envegen.

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Hi ha dúes lleis d´Incompatibilitat segóns es sigui del PP o no? Perque cap funcionari, pot tenir dos llocs de feina públics malgrat siguin mileuristes o menys. I no me pareix malament, donada l´alta taxa d´atur.

Valoració:10menosmas
Per Poll entrat en pastura, fa mes de 9 anys

Au vénga!
Tornau votar el madrileny!

Valoració:22menosmas
Per Aigo, fa mes de 9 anys

Confón els diners püblics amb els propis, patologia estesa en el Pp.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente