nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Primera setmana de vaga de fam de Sastre i Bauzá continua sense moure fitxa

L'Assemblea de la que forma part Sastre li ha mostrat el seu suport i respecte. | Jaume Morey

El professor de l'IES Llucmajor, Jaume Sastre, ha arribat aquest dijous a la seva primera setmana en vaga de fam per exigir el Govern de José Ramón Bauzá que negociï amb els docents, i l'executiu continua sense moure fitxa. Just l'endemà de començar la vaga de fam després del Consell de Govern, la portaveu, Núria Riera, apel·là “al sentit comú de Sastre” i cap gest més de d'aleshores.

Sastre, que porta set dies a la Casa Llarga, assegura tenir “els ànims a tope” tot i haver perdut ja 6 quilos. El membre de l'Assemblea de Docents encara la segona setmana de dejuni amb optimisme després de rebre aquests primers dies múltiples mostres de suports per part de tots els partits polítics i fins i tot de l'expresident del Govern, Cristòfol Soler (PP), l'únic popular que l'ha visitat.

A partir d'aquesta setmana la vaga de fam entra en una nova etapa segons Sastre i “començarem a establir un horari de visites i començaré a xerrar només el que sigui necessari per dosificar les energies”. Durant aquesta setmana, Sastre només ha sortit de la Casa Llarga per anar a Correus a demanar el vot per correu per les Eleccions Europees, i sobre si participarà la setmana que ve a les mobilitazcions de l'Assemblea, ha assegurat que “per prescripció mèdica no hi podré anar”.