nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

L'expresident Soler dóna suport a Jaume Sastre

Sastre i Soler, aquest dilluns a la Casa Llarga.

L'expresident del Govern de les Illes Balears entre 1995-1996, ha visitat aquest dilluns, en el seu quart dia de vaga a Jaume Sastre. El popular ha volgut mostrar el seu suport al docent de l'IES Llucmajor anant fins a la Casa Llarga de Palma.

La presència de l'expresident Tòfol Soler a "ha estat una mà estesa i un exemple clar del que demana el docent en vaga de fam per aturar aquest conflicte que ha marcat aquest curs escolar: que l'actual president, Bauçà, accedeixi a reobrir les negociacions amb els docents", segons Sastre. Soler ja ha mostrat durant el conflicte educatiu el compromís amb la marea verda, lluint la camiseta verda i criticant obertament la política anticatalanista del Govern Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Gràcies Jaume, fa mes de 9 anys

Gràcies Jaume per dividir a l'OCB i a l'Assemblea de Docents.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Abans de tot aquest merder molts no erem independentistes, simplement estimavem la nostra llengua i la nostra terra, però tota aquesta successió de malifetes, no ens ha donat cap altra opció que la de fer-nos-hi i anar a per totes.

Valoració:0menosmas
Per Bravo Jaume!, fa mes de 9 anys

Estic segur que serà una vaga efectiva. Basta recordar que en Jaume tombà el prepotent Pedro J. i li va fer retornar la piscina de la Costa dels Pins (que s´havia apropiat i robat als mallorquins).
Sr. Bauzá, ja ho sap! "Cuando las barbas del vecino veas pelar, pon las tuyas a remojar" (En llengua no pròpia de les illes perquè ho entengui, si és capaç d´entendre res) Així que ja pot començar a tremolar si no s´avé a dialogar.
Jo m´asseuré esperant veure-les venir...

Valoració:0menosmas
Per x, fa mes de 9 anys

Qui fa vaga de fam, el de negro, o el de verd?

Valoració:0menosmas
Per Un mallorquí, fa mes de 9 anys

En Soler ha estat l'únic President de Balears del PP decent i que no està mesclat en temes judicials de mangarrufes financeres, normal que els seus no el deixassin governar massa temps no fos cosa que el PP es convertís en un partit respectable.

Valoració:0menosmas
Per kico, fa mes de 9 anys

Por algo a Soler lo echaron a patadas del Govern. Por cierto, considero que Palou tendría también que hacer hacer huelga de hambre, como su otro yo. ¡Uno para todos y todos para uno!

Valoració:0menosmas
Per Al president Soler, fa mes de 9 anys

També recolça que els alumnes hagin patit 3 setmanes tirats als patis?

Valoració:0menosmas
Per Maria, fa mes de 9 anys

Preniu-ne mostra, mallorquinets submisos del PP, que callau i menjau morena!

Valoració:0menosmas
Per balear, fa mes de 9 anys

No puc dir que Sastre sigui precisament sant de la meva devoció ja que el trob a vegades massa extremat i com diríem 'que pixa fora de test' molt sovint. Però el seu objectiu i la seva posició són respectables i li hem de donar suport. El futur dels nostres fills està en joc. Aprendre en llibertat o ser uns incultes encara més fàcils de manipular i fer-los uns incultes en la llengua de la seva terra o de la terra que els ha acollit. Endavant Jaume!

Valoració:0menosmas
Per Vilera, fa mes de 9 anys

Molt bona iniciativa, president Soler!
És de suposar que no serà l'únic expresident que es deixi veure perquè en Bauzá ha desfet tot allò que heu fet tots els seus predecessors.
Estaria molt bé que hi anàssiu tots junts perquè així obligarieu a rectificar aquest nyarro del TIL que ha trastocat el curs.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente