algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

L'Associació de directors reclama a Camps que compensi Jaume March pels «danys econòmics i morals»

L'associació que aplega els directors es felicita pel fet que el contenciós contra March hagi quedat desmuntat. | Jaume Morey.

Una nova entitat de la comunitat educativa ha expressat solodaritar amb la causa del director de l'IES de Marratxí, Jaume March, contra qui se sobreseí una denúncia la setmana passada.

L'Associació de directors i directores d'educació Secundària de Mallorca (ADESMA) ja havia qualificat de desproporcionades les mesures contra el docent i ara, després que s'hagin pronunciat els tribunals, exigeixen la "restitució immediata" i una "compensació pels danys econòmics i també morals" que l'actuació infundada i no ajustada a dret li hauria ocasionat.

Per a ADESMA, l'actuació del Govern amb March i amb els altres tres directors menorquins expedientats per no voler aplicar el TIL demostra que aquest no ha estat un curs normal, i recorden que "deu mesos després de l'obertura dels expedients disciplinaris, aquests continuen inexplicablement oberts, malgrat que la Consellera es va comprometer a tramitar-los amb la màxima celeritat".

Els directors recorden igualment el cas del cap de l'institut inquer Berenguer d’Anoia, Pere Morell, qui segons el seu parer rebé un tractament "injust i desproporcionat", en ser informat a última hora del divendres que el dilluns s'havia d'incorporar a un altre centre, i "sense donar-li temps ni tan sols d’acomiadar-se dels seus alumnes ni dels seus companys". Tots aquests són exemples per als directors que demostren que "de cap manera podem considerar aquest que acaba un curs normal".

Nova ordre TIL
Així mateix, ADESMA fa una valoració de la nova ordre que regularà l'aplicació del TIL i que va ser publicada aquest dissabte passat al BOIB, criticant que això obligarà els directius a dissenyar "una altra vegada a corre-cuita" els projectes lingüístics dels centres, sense comptar amb el consens de la comunitat educativa.

"Per tot això volem manifestar el nostre rebuig a la política d’imposició que patim per part de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes, i denunciar la situació d’indefensió en què ens trobam".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Acusant a aquest bon senyor de "violar la intimitat d´una alumna", havent-se publicat així a tots els mitjàns, dóna talment la impresió d´haver comés un delicte de tipus sexual cap una alumna. Ferà molt bé demanant danys i perjudicis, perque ho hi ha dret.

Valoració:11menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Naturalment que l'han de compensar... i sinó, denúncia. A aquesta sra. n'hi cauran de tots els costats, semblarà una calabruixada.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente