algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Vaga educativa a Mallorca el 7 de gener en solidaritat amb Jaume March

L'Assemblea de Docents ha decidit a una reunió a Petra reactivar per un dia les aturades a les aules per respondre a l'expedient del director de l'IES Marratxí

March ha dirigit unes paraules als assistents a la reunió de Petra. | Pere Bota

L'Assemblea de Docents, reunida des de les cinc d'aquest dilluns al Teatre de Petra, ha decidit convocar una jornada de vaga als centres de Mallorca en solidaritat amb el director de l'IES Marratxí, Jaume March, expedientat per la Conselleria d'Educació "per conculcar el dret a l'educació" durant els dies d'aturades de principi de curs.

Els professors reunits a Petra han decidit reprendre les accions empreses durant la vaga a l'educació amb la qual va començar el curs, amb aquesta jornada de vaga el primer dia després de les vacances de Nadal i que s'ha convocat de moment en els centres educatius de Mallorca, mentre que els de Menorca i de les Pitiüses estan pendents de reunir-se per a prendre una decisió.

Segons han explicat fonts de l'entitat que representa els professors crítics amb l'actual política de la Consellera d'Educació arran d'assumptes com el Decret de tractament integrat de llengües o la Llei de Símbols aprovada el divendres, bona part dels docents representats s'han mostrat a favor d'emprendre accions judicials contra la política del Govern, a més de les reivindicatives.

En concret, per les festes de Nadal, també s'acordaren diverses mobilitzacions i accions que s'aniran concretant al llarg d'aquests dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per María C, fa mes de 10 anys

No em consta cap vaga dels fixos pels interins.

Valoració:0menosmas
Per SOS, fa mes de 10 anys

SOS és l'arròs de la meva infantesa.

Valoració:0menosmas
Per Núria, fa mes de 10 anys

Des de Catalunya, la meva solidaritat. Vaig contribuir, com molts catalans, a la caixa de resistència. I si cal, hi tornarem.
Sou un exemple. Gràcies.

Valoració:3menosmas
Per docente decente, fa mes de 10 anys

Tanto el sr. March como esta tropa de FRIKIS autodenominada "Assamblea de docents" (desde Jaume Sastre hasta Aicart) son una vergüenza para todos los que ejercemos la docencia.

Valoració:-7menosmas
Per Més raó, manco visceralitat, fa mes de 10 anys

Que curíós que es feixisme catalanista no analitizi ses causes concretes perquè s'ha denunciat es Sr. March, de què se l'acusa, què ha fet, des fets concrets en si mateix, .... i només es xerri de condemnes, d'atacs, visceralitat, atacs col·lectius,des Círculo ... Es fets són es fets, ho denuncii la OCB, el PSM, es Círculo, es PP, PSOE, PSM, .... i s'expedient es basarà en fets concrets, no en funció de qui denuncia....

Valoració:-15menosmas
Per joan, fa mes de 10 anys

Com a docent només manifestar que estic cansat de tanta vaga i tanta història. I a més, haver d'aguantar els pares dels meus alumnes que no fan més que queixar-se. Tenc un parell d'amics interins professors que l'any passat es quedaren sense feina i no va haver un únic dia de vaga...Ha estat estat tocar el català i la que s'ha muntat. Tal vegada tota aquesta tropa s'hauria de plantejar deixar la seva feina d'adoctrinament catalanista i deixar oplaça a professorat novell motivat i sense contaminar

Valoració:-19menosmas
Per Solitaritat amb sos alumnes, fa mes de 10 anys

Pensareu d'una vegada amb sos alumnes?

Valoració:-18menosmas
Per joan, fa mes de 10 anys

No siguis infantil antifascista...

Valoració:16menosmas
Per antifascista, fa mes de 10 anys

Docentes catalanistas = fascistas

Valoració:-19menosmas
Per Mestre jubilat, fa mes de 10 anys

A Jaume: I on toca posar-mos? On ens col·locaria vosté?
M'ho supòs. Al mateix lloc social on estavem abans de'n Romamones, quan els mestres erem "Mestres Municipals" i cobraven quan a l'Ajuntament hi havia doblers, o sia poc i espaiat.
D'ací ve la trista frase de "Passar més fam que un mestre d'Escola". Així ens voldria vostè. També en conec d'altres, pocs, que pensen igual. Afortunadament.
D. Álvaro de Figueroa, Conde de Romanones, ens va nacionalitzar, "Maestro Nacional", i donar la mateixa paga d'un Tinent d'Acadèmia. I cobrar puntualment.
De llavors ençà la cosa va anar molt millor, i amb la II República ja no en parlem! I vostè i gent com vostè voldria que retornàssim a aquells temps.
Una altra cosa : Els mestres només tenim un més, l'Agost, de vacacions oficials, la resta d'estiu les vacances són per el nin (que sovint, per alguns pares, no és més que un emprenyo), i no pel mestre, que està disponible i necessitava un permís de la Delegació per sortir d'Espanya.
La gent que pensa com vostè i no valora els mestres és la que du un país a esser un desastre de fam i d'incultura. Miri al seu voltant!

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente