cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

L'Assemblea de Docents condemna l'expedient al director de l'IES Marratxí i convoca una reunió general per a dilluns

L'Assemblea de Docents durant la celebració d'una assemblea general a l'IES Marratxí. | P.B.

El Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents ha valorat molt negativament l'obertura de l'expedient disciplinari a Jaume March, director de l'IES Marratxí. L'entitat considera que “la Conselleria d'Educació, segrestada igual que el Govern, per l'extrema dreta, continua en la seva línia” i convoca una assemblea general per aquest dilluns 23 per tal de donar una resposta a la situació. El lloc de la reunió, que es farà a les 17 hores, encara no està determinat.

El Comitè de Vaga assegura que crida l'atenció que “el Círculo Balear, que critica suposats adoctrinaments i manipulacions, no dubta en utilitzar alumnes com a delators. Però crida més encara l'atenció que l'infame ELB (o joventuts del círculo) ja sapigués i fes públic l'inici de l'expedient tres dies abans que ho notifiquessin a l'afectat”.

L'entitat docent considera que aprofitant l'inici de vacances, “la Conselleria ha afegit el seu gra d'arena a l'ofensiva repressiva contra els docents, després de l'episodi de la caixa de resistència. Que ningú s'engani, no hi ha casualitats: forma part d'un inútil intent de recuperar el control, per mitjà del terror, sobre el col·lectiu docent que ja no controlen”.

Segons els representats dels mestres i professors aquest expedient “que s'ha iniciat amb la patètica excusa d'atemptar contra el dret de l'educació, no amaga res més que l'intent de coaccionar als treballadors que exerceixen un dret constitucional com és el dret de vaga, per tal que es facin por i no lluitin, ja que de moment (encara) no l'han pogut prohibir”. “On s'és vist que els treballadors puguin defensar els seus drets i que la ciutadania pugui defensar els seus serveis públics”, afegeixen.

És per aquest motiu que el Comitè de Vaga vol expressar “tota la seva solidaritat” a March, així com als tres directors menorquins expedientats. El Comitè de Vaga, finalment crida a tots els docents de Mallorca a una assemblea general per aquest dilluns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per CDF, fa mes de 10 anys

Pau, professor. Si de verdad eres profresor, y si no lo eres también, te digo muy claro que eres un sin vergüenza (dos palabras). Este Gobierno te guste, o no, ha salido de la voluntad mayoritaria de los mallorquines. El voto en las urnas, es lo más sagrado de la democracía. Los gobiernos solo se tumban con la papeleta en la mano. Una democracía real, con tipos como tú?. Imposible.

Valoració:0menosmas
Per Albert, fa mes de 10 anys

El expediente se abre por la denuncia de los padres de una menor y por hechos muy graves como es violar los derechos a la educación de una estudiante. ¿Supongo qué algo habrá que investigar? Parece que algunos desconocen los principios democráticos más básicos.

Valoració:1menosmas
Per Pancateto, fa mes de 10 anys

O destruimos el fascismo pancatalanista o ellos destruirán nuestra democracia. El expediente se instruye para conocer unos hechos. Los pancatalanistas como todo fascismo está en contra del conocimiento, han renunciado a ello a favor del adoctrinamiento.

Valoració:0menosmas
Per Més raó, manco visceralitat, fa mes de 10 anys

Que curíós que es feixisme catalanista no analitizi ses causes concretes perquè s'ha denunciat es Sr. March, de què se l'acusa, què ha fet, des fets concrets en si mateix, .... i només es xerri de condemnes, d'atacs, visceralitat, atacs col·lectius,des Círculo ... Es fets són es fets, ho denuncii la OCB, el PSM, es Círculo, es PP, PSOE, PSM, .... i s'expedient es basarà en fets concrets, no en funció de qui denuncia....

Valoració:-16menosmas
Per Pau professor, fa mes de 10 anys

Tombarem aquest govern!

Valoració:10menosmas
Per tomeu, fa mes de 10 anys

Vaga indefinida ja.

Valoració:10menosmas
Per bernadet, fa mes de 10 anys

"L'Assemblea de docents condemna..." Ui, quina por! Ara també s'arroguen potestat condemnatòria.
"Nosaltres feim allò que ens rota, i que no ens diguin res." Curiosa i fracassada pretensió.

Valoració:-11menosmas
Per Dimissió ja, fa mes de 10 anys

Jo crec que ja és el moment que TOTS els equips directius de TOTS els Instituts de Balears dimiteixin en bloc. Si no ho fan així donen cobertura al feixisme del PP. Ja no val nedar i guardar la roba hi ha d'haver una reacció contundent d'una vegada. En cas contrari no poden pretendre que els professors continuin amb la vaga.

Valoració:14menosmas
Per anticatalufo, fa mes de 10 anys

Los tienen bien adoctrinados a las nuevas generaciones fascistas catalanistas y separatistas....

Valoració:-1menosmas
Per Per a ben fet, fa mes de 10 anys

No, no s'hi han quedat curts, JA HO EREN CURTS!!!!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente