algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

El Govern afirma que no s'ha de celebrar la consulta a Catalunya perquè no té cabuda dins la Constitució

La Via Catalana del passat 11 de setembre a Catalunya.

El Govern ha assegurat aquest divendres que «no es pot ni s'ha de celebrar» la consulta sobiranista a Catalunya perquè no té «cabuda dins la Constitució».

«Donem suport a les paraules del president Rajoy, perquè no es pot ni s'ha de celebrar», ha indicat la portaveu de l'Executiu balear, Núria Riera, en relació a la consulta i les manifestacions posteriors del líder del Partit Popular, qui aquest dijous deixà clar que el referèndum sobre el futur del Principat no es durà a terme perquè és «radicalment contrari» a la Constitució.

En relació a si creu que la imatge que dóna Madrid cap a l'estranger en impedir la consulta és positiva, la també consellera d'Administracions Públiques ha considerat que sí que ho és, «perquè defensa la nostra Constitució, que és la norma suprema de l'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per balearicus, fa mes de 10 anys

Pancatalanisme és feixisme

Valoració:0menosmas
Per ai,ai,ai, fa mes de 10 anys

Es van descuidar d´ensenyar-nos a les classes de religió,que quan Déu va donar les tuales de la llei a Moisés també li va donar la Constitució i que per això és intocable.

Valoració:3menosmas
Per això, fa mes de 10 anys

Arriven a ser caradures i hipòcrites.Quan els ha convingut han modificat la constitució a correcuïta i sense demanar res a ningú,però per deixar fer un acte democràtic com és que el poble voti,això no.

Valoració:2menosmas
Per Lladres, fa mes de 10 anys

Un Govern que mira per sa seva població és aquell que augmenta el deute públic mentre va dient que el redueixen??? Continuen ses mentides.

El deute de Balears passa de 4560M€ (juny 2011) a 6326M€ (setembre 2013). Augmenta 7.4%.Representa 23.8% PIB.

Els polítics que més roben són els més defensors de la constitució.

Valoració:3menosmas
Per Refrany, fa mes de 10 anys

El pancastellanisme és feixisme.

Valoració:4menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

I posar la Naciói l´Estat per damunt del País i de la Patria també és feixisme.

Valoració:-4menosmas
Per Catalunya guanya, fa mes de 10 anys

El fet innegable que Catalunya, com altres pobles, sigui una colònia de Castella, ocasiona una conseqüència gravíssima: no és l'explotació d'una classe social per una altra classe. És l'explotació d'un poble per un altre poble.

L'Estat Pancastellanista d'espanya és la dictadura de Castella.

Posar sa Nació per davant la democràcia és feixisme.

Valoració:12menosmas
Per No ho entenc, fa mes de 10 anys

I la llei de seguretat ciutadana que prepara el PP, que en té de cabuna díns la Constitució?. Anant amb bona fe crec que no.

Valoració:7menosmas
Per Macia, fa mes de 10 anys

Vaja vaja sr. Bauza, resulta que aprovam una mocio al parlament nostro rebutjant la ingerencia de Catalunya en assumtes de Balars i ara des de Balears ens ficam en assumtes de Catalunya. I aixo, com sa menja PPepperonis?//*//

Valoració:8menosmas
Per Marinenc, fa mes de 10 anys

Així m'agrada govern Bauzá. Ara no és moment de reactivar s'economia, és hora d'anar en contra de postures nacionalistes (PPCC, consulta...). Que dona.més vots? Idò...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente