algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

FAPA denuncia que la consellera d'Educació ignora la defensora del poble

Camps amb la batlessa de Maó, Águeda Reynés. | Javier Coll

La Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAPA) de Mallorca ha denunciat avui que la Conselleria d'Educació, que dirigeix Joana Maria Camps, ha ignorat tres peticions realitzades per la defensora del poble per tal d'obtenir un informe.

Segons ha indicat en un comunicat la federació, que representa 190 associacions de pares, la primera petició va ser realitzada el 30 de setembre, la segona el 28 d'octubre i l'última el 27 de novembre.

FAPA ha criticat el « despropòsit » que suposa l'aplicació del TIL, com demostra l'estudi dut a terme sobre 2.375 alumnes per l'Associació de Directors d'Educació Secundària de Mallorca (Adesma).

Aquest estudi va arribar a la conclusió que el 80% dels alumnes de primer d'ESO «no està en condicions de rebre educació d'una assignatura íntegrament en anglès».

Per això, la FAPA ha manifestat que « la consellera Camps no sap on ' trepitja '», fent al·lusió a la traducció al català que va fer servir Camps en referir al Parlament l'estudi PISA.

D'altra banda, la Federació d'Ensenyament de CCOO també ha denunciat avui en un comunicat que segueix sense resposta de la Conselleria d'Educació a la seva petició de dades sobre l'aplicació dels acords per contractar més interins en els centres educatius.

A més, el sindicat lamenta que ens hagi respost a la seva petició que es reuneixi el comitè de salut laboral per estudiar si s'han incrementat els casos d'ansietat entre els docents obligats a aplicar el TIL.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 10 anys

Si aquesta sra. (n'ha Pegui de ses finques) la persona que ha de cuidar i dirigir la educaciò, repeteix per tres o cuatra vegadas l'informe TREPITJA per presentar "el informe PISA i no es done conte ¡Que voleu¡ tot lo penseu i repenseu, voreu que no n'hià mès de fetas, ja diuen D'HON NO N'hià Non PPot Rajar, pero, en defensa seva he de dir que, el culpable ES el que l'hi va posar.
Pero ella podia trepitjar, o renunciar el càrrec
Això es la mostra dels que hens governan.
Aixì va de bè Espanyolandia, plene de dibuixos animats.

Valoració:8menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 10 anys

Tens molta raó "T"
Saps que n'hi ha de coses que ignora aquesta doneta !!!

Valoració:13menosmas
Per Deu ens valgui!, fa mes de 10 anys

Quin ocell es aquest?. Lo ignoro. Oooiiii...que bonito lignoritooo...

Valoració:9menosmas
Per t, fa mes de 10 anys

Aquesta ho ignora TOT.

Valoració:13menosmas
Per i..., fa mes de 10 anys

I algú s'extranya ?????
Es que aquesta doneta escolta a algú ?????
Amb el TIL volen fer la Quadratura del "sirculo ", i res més. No en surten d'aquí. I no diuen res més ni escolten res més.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente