algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

FECCOO vol exàmens de salut laboral per la pressió i càrrega de treball derivades del TIL

El sindicat critica que la introducció del Decret de llengües ha duit molta tensió afegida als centres. A la imatge, cursa solidària 'Mou-te per l'Educació' a Manacor. | G. Mas.

La Federació de l'Ensenyament de Comissions Obreres, FECCOO, ha sol·licitat de forma urgent la convocatòria del comitè de salut laboral a totes les Illes, per considerar que l'aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL) suposa «una càrrega de treball i pressió afegida per als docents».

La FECCOO assenyala en una nota que sovint rep avisos de professors que manifesten sofrir més pressió i càrrega de treball, a causa de l'aplicació d'un nou pla de treball que «ha d'anar acompanyat d'unes pautes metodològiques que no s'estan donant», el «que posa tot el pes d'aquesta tasca sobre els docents».

Per aquesta raó, la federació ha presentat una instància en la qual demana la convocatòria urgent del comitè de salut laboral i en la qual s'expliquen els motius per l'elaboració d'un estudi de riscos psicosocials, que encara no s'ha fet, emfatitza la FECCOO.

El sindicat considera que «la seguretat i la salut dels treballadors és tasca de tots» i «l'Administració se'n desdiu de forma preocupant». La federació reclamarà informació sobre que no es convoquin els comitès de seguretat i salut de Menorca, Eivissa i Formentera, així com la formació sobre seguretat i salut laboral i els reconeixements mèdics que s'haurien d'oferir des de l'Administració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Potxos, fa mes de 10 anys

Uep, com va
I no teniu pensant canvia de ofici, ni ha molts que no se requereix un esforç tan gros, per eixample el de en Zapatero, conta niguls en una hamaca.
A Xalar

Valoració:-5menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Mi solidaridad con los pancañeros docentes.

El día menos pensado os ponen a enseñar, con objetivos docentes y no políticos. Intolerable!

Valoració:0menosmas
Per emigrante, fa mes de 10 anys

Es una broma?

Valoració:0menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

Ja, ja, ja.
Encara diria més.
Millor la adjudicació d´uns cursets subvencionats sobre salut laboral, eh, pollastres?.
Que els vostres companys andalusos vos treuen 30 anys d´avantatge.
Ja està bé de fer es colló.

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente