lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Camps felicita els professors per la tasca que duen a terme

2365
La consellera Joana Maria Camps a una reunió sectorial amb els docents mentre es mantenia activa la vaga educativa. | Teresa Ayuga.

Coincidint amb el Dia del Mestre, la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, ha felicitat aquest matí a través del seu compte oficial de Twitter els professors de les Illes "pel bon treball que duen a terme en l'educació dels nostres fills".

Aquestes declaracions han suscitat ja reaccions en les xarxes socials a causa del conflicte educatiu obert entre la Conselleria d'Educació i els professors per la imposició del Tractament Integrat de Llengües (TIL). Així el diputat i batle de Manacor, Antoni Pastor, ha considerat que aquestes felicitacions "és el que és mereixen els professors, no insults i desqualificacions com les del dissabte per part del president Bauzá" (al·ludint a les declaracions del cap de l'Executiu a l'entrevista que va concedir a La Sexta).

A més d'aquestes felicitacions, la consellera Camps té previst assistir a un dinar en homenatge als professors organitzat per la plataforma de Mestres Jubilats de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per astorat, fa mes de 10 anys

Somera, no és un sopar, és un dinar i n'hi ha uns quants que ja l'esperen per donar-li la benvinguda que se mereix. Diuen que n'Estarellas no va anar a la fira de Bunyola, ja li va bastar Sant Mateu.

Valoració:3menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

I els Mestres Jubilats de Balears, no aprofitaran per dir-li quatre mots de la veritat a aquesta curta? A fi de què el sopar li caigui emplomat i no pugui dormir de tota la nit?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente