algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El president es reafirma «com un il·luminat i un sectari», segons MÉS

Pels econacionalistes el mandatari balear «mai no havia arribat a aquests nivells de manipulació i persecució de les discrepàncies»

2326
El president balear, entrevistat al programa de 'La Sexta Noche'. | R.L.

La coalició MÉS ha criticat que el president del Govern, José Ramón Bauzá, hagi tractat els ciutadans de Balears com una «societat manipulada», i que en les seves declaracions efectuades a Madrid s'hagi «reafirmat com un il·luminat i un sectari».

Així ho ha destacat el diputat econacionalista, Antoni Alorda, en explicar que el cap de l'Executiu, després que en una entrevista a la Sexta digués que al darrere de la vaga educativa hi ha els sindicats i els partits de l'oposició, hauria d'estar «avergonyit», i a més, ha lamentat aquesta «falta de respecte» cap als ciutadans de les Illes.

Segons la seva opinió, Bauzá va demostrar els «símptomes d'un Govern malalt per la seva persecució a la llengua catalana» i ha assenyalat que el president «mai havia arribat a aquests nivells de manipulació i persecució de les discrepàncies».

En aquest sentit, ha criticat la despesa de 43.000 euros per «manipular el Tractament Integrat de Llengües (TIL)».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 10 anys

Aquest iluminatil veu la llum primer que ningù, tè un nivell de "levitación" que está per damunt de l'estratosfera, ja ha vist i parlat allá d'alt amb Junìper i sor Tomaseta i l'hi han donat les taules de la divina llei per les Balears.
La seva infabilitat es mès forta que la del Papa Francisco que m'hen deis d'aquesta.
"J.R. ha los altares", beatificaciò ja.

Valoració:0menosmas
Per Redéu, fa mes de 10 anys

Si fos docent diria que és un orgull que el president digui que tenc tanta capa itat de convenció. Si fos pare, quin despropòsit que aquest home digui que no tenc capacitat de raonament i sóc manipulable.
En resum, vaja arguments més poc raonats...

Valoració:9menosmas
Per Pepet, fa mes de 10 anys

Si haguéssim d'analitzar el llenguatge no verbal podríem veure que en Bauzà va parlar des de l'odi més profund cap alsdocents. Vaja cares que posa a l'entrevista, només li faltava posar-se vermell de ràbia. Molt poca sinceritat i ganes de fer mal és el resum.

Valoració:8menosmas
Per mallorquí, fa mes de 10 anys

i els que venen deprés, Catalineta...

Valoració:-11menosmas
Per Catalineta, fa mes de 10 anys

La típica visió paternalista de molts polítics de tendència autoritària i dictatorial... es pensen que es poble és ignorant i inculte, i se'l pot manipular i vendre-li la moto... Que ens digui manipulats és un insult a sa intel·ligència de sa gent, com si no es pogués tenir una opinió diferent o criteri propi. I ho diu ell, que és incapaç d'escoltar i governa d'esquena a tothom, amb zero autocrítica, només preocupat per contentar als de Madrid... mare meva quins dos anys més llargs que ens esperen...

Valoració:23menosmas
Per Per balear i pepero, fa mes de 10 anys

Per Balear i pepero, a aquest pseudòmim li cal afegir : ignorant i español, evidentment en castellà. Opines com el TEU president que tots els que pensen diferent estan manipulats, en canvi tots els de les llistes peperes que han de passar pel " rodillo " i no moure una coma, sota amenaça de perdre la cadira. Aquests no estan manipulats ? simplement " creure i callar ", i a més dir una cosa davant i el contrari al darrera. " Fidelidad al partido " . També ho podriem dir amb altres paraules.

Valoració:18menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 10 anys

Balear, pepero ... i coió !!!

Valoració:18menosmas
Per Xesc, fa mes de 10 anys

No va aturar els peus a n'Eduardo Inda quan aquest -ignorant l'article 4 de l'Estatut d'Autonomia i la Filologia- li deia que el català no és la llengua pròpia de les Illes Balears. Ja podem suposar què degué entendre la massa d'espectadors.


Per altra banda, va presumir d'haver eliminat el català com a requisit a l'Administració pública i va voler justificar-ne la supressió dient que així podran venir funcionaris de la resta del territori de l'estat espanyol. Naturalment, això suposa -cosa que no diu mai- que aquests funcionaris podran obtenir i mantenir la plaça ignorant totalment i per sempre la nostra llengua.

Valoració:20menosmas
Per balear y pepero, fa mes de 10 anys

Verdades como puños! Olé por el Presidente!
Solo hay que ver cómo la famosa "marea verde" se ha ido convertiendo en un charquito gris y sucio que nadie sabe muy qué es

Estos pancas de Mes se creen que los mallorquines somos tontos, pero aquí de tontos solo tenemos un 10% (Bueno, ahora con ERC, un 10,5%)

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente