nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

El Pi considera que l'espionatge a càrrecs del pacte podria ser un 'modus operandi' habitual

El Pi ha considerat avui que les afirmacions de l'exsecretari general del PP, Miquel Ramis, pel que fa a l'esclat del suposat cas d'espionatge a polítics i la judicatura denoten que aquesta pràctica no són un fet aïllat, sinó que podria tractar-se d'un modus operandi habitual dins la formació conservadora.

El Pi Proposta per les Illes considera inacceptable i inaudit que en un estat de dret amb un sistema democràtic com el nostre, un dels partits majoritaris ordeni investigacions privades contra cap ciutadà. El fet encara és més greu si es reconeix que "si s'hagués hagut de posar detectius a un jutge o un fiscal pot ser també ho hauria fet".

El partit presidit per Jaume Font recorda a un comunicat que si un particular o bé un partit polític té indicis de l'ús fraudulent de doblers públic per part d'un càrrec públic, "el que s'ha de fer és posar una denúncia al jutjat i que la fiscalia, si ho considera pertinent, n'obri una investigació".

El Partit Popular no pot asumir una tasca que no li pertoca sense respectar els drets i la privacitat dels ciutadans, sentencia.

Per tot això, el Pi considera un escàndol que un partit polític reconegui obertament que espiaria un jutge o un fiscal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.